Apparaten en accessoires
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 portie
Ingrediënten
-
ossenhaas biefstuk (ongeveer 180-200 g per stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
zwarte peper, gemalen¾ tl
-
tijm, verse4 takjes
-
water om zakken onder te dompelen
-
1 afgestreken theelepel ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (van een halve citroen)citroensap, vers geperst (van een halve citroen)30 g
-
sjalot50 g
-
dragon, vers alleen bladeren1 - 2 takjes
-
witte wijn, droog50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus 1 el extra om te bakken200 gram
-
eierdooiers4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1365.4 mg
Eiwitten
70.9 g
Calorieën
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Vetten
95.7 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
48.6 g
Koolhydraten
4.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Vanillesiroop
30min
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Dadel- en Haverdrank
20min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Vanille-ijs
12u.