Apparaten en accessoires
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 portie
Ingrediënten
-
ossenhaas biefstuk (ongeveer 180-200 g per stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
zwarte peper, gemalen¾ tl
-
tijm, verse4 takjes
-
water om zakken onder te dompelen
-
1 afgestreken theelepel ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (van een halve citroen)citroensap, vers geperst (van een halve citroen)30 g
-
sjalot50 g
-
dragon, vers alleen bladeren1 - 2 takjes
-
witte wijn, droog50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus 1 el extra om te bakken200 gram
-
eierdooiers4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1365.4 mg
Eiwitten
70.9 g
Calorieën
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Vetten
95.7 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
48.6 g
Koolhydraten
4.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Pompoen Chai Latte
20min
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min