Apparaten en accessoires
Risotto met eekhoorntjesbrood
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1861 kJ /
444 kcal
Vetten
14.4 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
69.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Aardbei-lavendel marshmallows
Geen beoordelingen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1u. 30min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Kokos en karamel cheesecake
Geen beoordelingen
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min