
Apparaten en accessoires
Risotto met eekhoorntjesbrood
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
verse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken30 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
444 kcal /
1861 kJ
Eiwitten
8.1 g
Vetten
14.4 g
Koolhydraten
69.5 g
Vezels
2.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Tempé
48u.
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Margarita
10min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Gevulde veggieslakken
45min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min