Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bos verse peterselie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
-
300
g verse eekhoorntjesbrood, schoongemaakt, in stukken
of 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperst - 30 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)
- 60 g droge witte wijn
- 800 g water
-
1
tl zout
of 1 volle tl vleesbouillonpasta - 30 g boter, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehakte uien
5min
Vegan boter
Geen beoordelingen
Tosti met cottage kaas
Geen beoordelingen
Ratatouille galette
1h 30min
Spaanse risotto
40min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Boekweit met champignons
25 min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Pavlova-toren met gemengde bessen
Geen beoordelingen
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Koolstoofpot met kalkoen
Geen beoordelingen
Geraspte Parmezaanse kaas
5min