Risotto met eekhoorntjesbrood

Risotto met eekhoorntjesbrood

1.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties

Ingrediënten

  • verse peterselie
    1 bos
  • sjalotten gehalveerd
    30 g
  • verse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken
    300 g
    40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperst
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)
    320 g
  • droge witte wijn
    60 g
  • water
    800 g
  • zout
    1 tl
    1 volle tl vleesbouillonpasta
  • boter in stukken
    30 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 444 kcal / 1861 kJ
Eiwitten 8.1 g
Vetten 14.4 g
Koolhydraten 69.5 g
Vezels 2.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...