Apparaten en accessoires
Risotto met eekhoorntjesbrood
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1861 kJ /
444 kcal
Vetten
14.4 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
69.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Basilicumpesto
10min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min