
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bos verse peterselie
- 30 g sjalotten gehalveerd
-
300
g verse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken
of 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood in water gedrenkt en uitgeperst - 30 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)
- 60 g droge witte wijn
- 800 g water
-
1
tl zout
of 1 volle tl vleesbouillonpasta - 30 g boter in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 444 kcal / 1861 kJ
- Eiwitten
- 8.1 g
- Vetten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vezels
- 2.1 g