Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bos verse peterselie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
-
300
g verse eekhoorntjesbrood, schoongemaakt, in stukken
of 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperst - 30 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)
- 60 g droge witte wijn
- 800 g water
-
1
tl zout
of 1 volle tl vleesbouillonpasta - 30 g boter, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Geen beoordelingen
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Ontbijt gebak
40 Min
Bananen powerballs
15 Min
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50 min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20 Min