Apparaten en accessoires
Risotto met eekhoorntjesbrood
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1861 kJ /
444 kcal
Vetten
14.4 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
69.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Zalmtartaar
10min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3u. 10min
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Bevroren veenbessen margarita
5min
Pompoenrisotto met spek
25min
Creatief Basisbrood
45min
Thaise rode curry
1u.
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min