Apparaten en accessoires
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
642.3 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
2525 kJ /
609.5 kcal
Vetten
51.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pruimenjam
55min
Vegan pudding
15min
Advocaat
10min
Spaghettinestjes met linzenballen
1u. 5min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Mysterieuze soep
45min
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
Kweeperentaart
8u.
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Canapé met ei
10min