
Apparaten en accessoires
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
609.5 kcal /
2525 kJ
Eiwitten
16 g
Vetten
51.3 g
Koolhydraten
19.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
12 g
Natrium
642.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Oesterzwam Soep
Geen beoordelingen
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Geel gekleurde eieren
55min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Basis kippenbouillon
35min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen