
Compatibele versies
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water tot de 1 liter (l) markering
- 150 g pindaolie
- 1 eierdooier
- 20 g mosterd
- geraspte sinaasappelschil
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 10 g vers geperst citroensap
- 4 sneetjes volkoren brood, vers
- 50 g salade bladeren
- 80 g harde kaas, in dunne reepjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2525 kJ / 609.5 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 51.3 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 642.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35 min
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1sa
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
No ratings
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
No ratings
Vegan baklava
No ratings
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
No ratings
Fruitkroon
No ratings
Gestoomd paaslam met groentjes
No ratings
Geluksbal-raketspiezen
No ratings
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
No ratings
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
No ratings