
Compatibele versies
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water tot de 1 liter (l) markering
- 150 g pindaolie
- 1 eierdooier
- 20 g mosterd
- geraspte sinaasappelschil
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 10 g vers geperst citroensap
- 4 sneetjes volkoren brood, vers
- 50 g salade bladeren
- 80 g harde kaas, in dunne reepjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2525 kJ / 609.5 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 51.3 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 642.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Snel brood
1u. 15min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Burgers met zeeduivel en zalm
Geen beoordelingen
20min
Matzeballen
Geen beoordelingen
50min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
Geen beoordelingen
1u. 30min
Vegan baklava
Geen beoordelingen
2u. 40min
Paaspastei
Geen beoordelingen
2u.