Apparaten en accessoires
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
642.3 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
2525 kJ /
609.5 kcal
Vetten
51.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Mini panettone
Geen beoordelingen
Penne met mosselen
1u. 5min
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min