
Apparaten en accessoires
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
609.5 kcal /
2525 kJ
Eiwitten
16 g
Vetten
51.3 g
Koolhydraten
19.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
12 g
Natrium
642.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux