Compatibele versies
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water tot de 1 liter (l) markering
- 150 g pindaolie
- 1 eierdooier
- 20 g mosterd
- geraspte sinaasappelschil
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 10 g vers geperst citroensap
- 4 sneetjes volkoren brood, vers
- 50 g salade bladeren
- 80 g harde kaas, in dunne reepjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2525 kJ / 609.5 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 51.3 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 642.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Vegan kaas dip
40min
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Sacher taart
3 Std.
Gefermenteerde frambozensiroop
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met hazelnoten
Geen beoordelingen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min