Apparaten en accessoires
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
642.3 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
2525 kJ /
609.5 kcal
Vetten
51.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Champagne gelei
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Fruitkroon
Geen beoordelingen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
Gemarineerde paprika's
55min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Garnaalkroketten
Geen beoordelingen