Compatibele versies
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water tot de 1 liter (l) markering
- 150 g pindaolie
- 1 eierdooier
- 20 g mosterd
- geraspte sinaasappelschil
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 10 g vers geperst citroensap
- 4 sneetjes volkoren brood, vers
- 50 g salade bladeren
- 80 g harde kaas, in dunne reepjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2525 kJ / 609.5 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 51.3 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 642.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Champignon- en chocolademuffins
1h
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Keftedes (gehaktballen)
Keine Bewertungen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Pudding
15 min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min