Apparaten en accessoires
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
8 porties
Ingrediënten
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1220 kJ /
291 kcal
Vetten
8 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Piña Colada sorbet
30min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Geen beoordelingen
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1u.
Worstmummies
Geen beoordelingen
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Kipsatés met pindasaus
2u.
Vastensoep
30min
Sangria
10min
Karamel varkensvlees
45min