
Apparaten en accessoires
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
8 porties
Ingrediënten
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
291 kcal /
1220 kJ
Eiwitten
27 g
Vetten
8 g
Koolhydraten
23 g
Vezels
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spaghetti carbonara
40min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Beef Wellington
10u. 10min
Halloween voeten gehaktbrood
1u. 30min
Worstmummies
Geen beoordelingen
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Kalkoenburgers
1u. 25min
Pommes Dauphine
1u. 40min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen