Apparaten en accessoires
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
8 porties
Ingrediënten
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1220 kJ /
291 kcal
Vetten
8 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Cottage pie
1u. 10min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Havertaart
Geen beoordelingen
Chili van rund met citroenfeta
45min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min