Apparaten en accessoires
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
8 porties
Ingrediënten
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1220 kJ /
291 kcal
Vetten
8 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Komkommersalade met dille
10min
Gestoomde spinaziecake
35min
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Chili van rund met citroenfeta
45min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Cannelloni met spinazie en ricotta
1u. 30min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Brood met olijven
2u. 20min