Apparaten en accessoires
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
8 porties
Ingrediënten
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1220 kJ /
291 kcal
Vetten
8 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Rucola taart
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min