Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur

Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
8 porties

Ingrediënten

  • sjalotten in stukken
    100 g
  • verse tijm enkel de bladeren
    10 takjes
  • porto
    170 g
  • granaatappelsiroop
    100 g
  • ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)
    900 g
  • zout
    ¾ tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • zelfgemaakte vulling (zie tip)
    250 g
  • granaatappelpitten en iets meer om te garneren
    50 g
  • Dijon mosterd
    30 g
  • boter in stukken
    30 g
  • rode ui gehalveerd, in plakjes
    800 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 291 kcal / 1220 kJ
Eiwitten 27 g
Vetten 8 g
Koolhydraten 23 g
Vezels 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...