Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
TM6 TM5

Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g sjalotten, in stukken
  • 10 takjes verse tijm, enkel de bladeren
  • 170 g porto
  • 100 g granaatappelsiroop
  • 900 g ossenhaas, in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)
  • ¾ tl zout
  • ½ tl gemalen zwarte peper
  • 250 g zelfgemaakte vulling (zie tip)
  • 50 g granaatappelpitten, en iets meer om te garneren
  • 30 g Dijon mosterd
  • 30 g boter, in stukken
  • 800 g rode ui, gehalveerd, in plakjes

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1220 kJ / 291 kcal
Eiwitten
27 g
Koolhydraten
23 g
Vetten
8 g
Vezels
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten