
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Parmezaanse kaas in stukken (1 cm)
De appel-bietenmoes
- 800 g appel (bv. braeburn), geschild, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 200 g gekookte rode bieten geschild, in stukken (3 cm)
- 70 g water
- 3 el suiker
- 2 el citroensap
Het omeletbeslag
- 50 g boter
- 400 g melk
- 4 eieren
- 200 g bloem
- ½ tl zout
Het gehakt
- 120 g wortel geschild, in stukken (3 cm)
- 100 g ui gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g eekhoorntjesbrood, gedroogd
- 20 g boter
- 600 g gemengd gehakt
- 1 steranijs
- ¾ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 1 ½ el bloem
- 100 g witte wijn
- 150 g water
- ½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
Afwerking
- 1 el boter
- ½ takje verse bieslook (ong. 20 g), fijn gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1079 kcal / 4507 kJ
- Eiwitten
- 52.4 g
- Vetten
- 56 g
- Koolhydraten
- 85 g