Apparaten en accessoires
Omelet met gehakt
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (1 cm)70 g
De appel-bietenmoes
-
appel (bv. braeburn), geschild, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)800 g
-
gekookte rode bieten geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
water70 g
-
suiker3 el
-
citroensap2 el
Het omeletbeslag
-
boter50 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
bloem200 g
-
zout½ tl
Het gehakt
-
wortel geschild, in stukken (3 cm)120 g
-
ui gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd10 g
-
boter20 g
-
gemengd gehakt600 g
-
steranijs1
-
zout¾ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
bloem1 ½ el
-
witte wijn100 g
-
water150 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
Afwerking
-
boter1 el
-
verse bieslook (ong. 20 g), fijn gesneden½ takje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
52.4 g
Calorieën
4507 kJ /
1079 kcal
Vetten
56 g
Koolhydraten
85 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12u. 15min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Cottage pie
1u. 10min
Chai latte parfait
15u. 5min
Toffees
2u.
IJssandwich
Geen beoordelingen
Chocoladetaart met sinaasappel
2u. 40min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Rudolphs Mocktail
30min