Apparaten en accessoires
Omelet met gehakt
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (1 cm)70 g
De appel-bietenmoes
-
appel (bv. braeburn), geschild, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)800 g
-
gekookte rode bieten geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
water70 g
-
suiker3 el
-
citroensap2 el
Het omeletbeslag
-
boter50 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
bloem200 g
-
zout½ tl
Het gehakt
-
wortel geschild, in stukken (3 cm)120 g
-
ui gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd10 g
-
boter20 g
-
gemengd gehakt600 g
-
steranijs1
-
zout¾ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
bloem1 ½ el
-
witte wijn100 g
-
water150 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
Afwerking
-
boter1 el
-
verse bieslook (ong. 20 g), fijn gesneden½ takje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
52.4 g
Calorieën
4507 kJ /
1079 kcal
Vetten
56 g
Koolhydraten
85 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lactosevrije milkshake
Geen beoordelingen
Aardbeienmilkshake
5min
Bechamelsaus
15min
Ratatouille
40min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Zalmsoufflé
1u.
Energiesmoothie
10min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Tomatensaus
40min