Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g gepekelde augurken, in stukken (3-4 cm)
- 150 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 350 g rauwe rode bieten, in stukken (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g aardappelen, in kleine stukken (ong. 1 cm)
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- 100 g zuurkool uit blik (optioneel)
- 50 g lente-uitjes, fijngesneden
- 2 - 3 takjes verse dille
- 60 g olie
- 20 g witte wijnazijn (optioneel)
- 1 tl zout
- verse dille, plus extra om af te werken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Geluksbal-raketspiezen
Brak ocen
Tzatziki
20 Min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Vegan groentepizza
2 Std. 30 Min
Veen- en vlierbessen punch
Brak ocen
Ijslolly’s van watermeloen
Brak ocen
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Salade van gehakte groenten
10 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min