Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stol
- 80 g gedroogde vruchten mengeling, in kleine stukken
- 40 g rozijnen
- 40 g krenten
-
80
g rum
of 80 g brandy - ½ citroen, enkel de zeste, geen wit
- 80 g zachte boter
- 70 g basterdsuiker
- 90 g volle melk
- 60 g water
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier, van medium ei (53-63 g)
-
30
g verse gist, verkruimeld
of 1 el gedroogde gist - 1 tl natuurlijk amandel extract
- 550 g bloem, en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen
- 20 g amandelvlokken
Glazuur
- 180 g suiker
- 20 - 40 g citroensap
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 1625 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème karamel (flan)
5h 30min
Baguette / Stokbrood
3h 45min
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Citroen-kokos bliss balletjes
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Haver horchata
Keine Bewertungen
Franse brunch
Keine Bewertungen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Brioche
5 Std.
Roggebroodjes
Keine Bewertungen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h