
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stol
- 80 g gedroogde vruchten mengeling in kleine stukken
- 40 g rozijnen
- 40 g krenten
-
80
g rum
of 80 g brandy - ½ citroen enkel de zeste, geen wit
- 80 g zachte boter
- 70 g basterdsuiker
- 90 g volle melk
- 60 g water
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier van medium ei (53-63 g)
-
30
g verse gist verkruimeld
of 1 el gedroogde gist - 1 tl natuurlijk amandel extract
- 550 g bloem en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen
- 20 g amandelvlokken
Glazuur
- 180 g suiker
- 20 - 40 g citroensap
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 387 kcal / 1625 kJ
- Eiwitten
- 7.3 g
- Vetten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vezels
- 2.8 g