
Apparaten en accessoires
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
koolzaadolie en iets meer om in te vetten25 g
-
karnemelk250 g
-
suiker1 snuifje
-
verse gist10 g
-
witte speltbloem en iets meer om te bestuiven375 g
-
zout1 tl
Kruidensaus
-
gepelde amandelen50 g
-
citroenschil (1 x 4 cm)3 stukken
-
verse kervel geplukt, met de fijne stelen40 g
-
zout3 - 4 snuifjes
-
espelette peper2 - 3 snuifjes
-
water100 g
-
waterkers bladeren geplukt1 takje
-
verse bieslook in kleine stukken3 el
Beleg en afwerking
-
zure room, 20% vet200 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
koolzaadolie2 el
-
witte asperges (750 g brutogewicht), geschild, staafjes in schuine plakjes (3 mm), koppen (5 cm) in de lengte doormidden gesneden650 g
-
gekookte ham dunne plakjes in reepjes gesneden200 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
790 kcal /
3309 kJ
Eiwitten
34 g
Vetten
34 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalmtartaar
10min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Spinazierisotto met asperges
40min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Bevroren veenbessen margarita
5min
Citrus lekkernij
50min
Curryworst en linzen
1u.
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Turkse moussaka
1u. 10min