Apparaten en accessoires
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
koolzaadolie en iets meer om in te vetten25 g
-
karnemelk250 g
-
suiker1 snuifje
-
verse gist10 g
-
witte speltbloem en iets meer om te bestuiven375 g
-
zout1 tl
Kruidensaus
-
gepelde amandelen50 g
-
citroenschil (1 x 4 cm)3 stukken
-
verse kervel geplukt, met de fijne stelen40 g
-
zout3 - 4 snuifjes
-
2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeperespelette peper2 - 3 snuifjes
-
water100 g
-
waterkers bladeren geplukt1 takje
-
verse bieslook in kleine stukken3 el
Beleg en afwerking
-
zure room, 20% vet200 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
koolzaadolie2 el
-
witte asperges (750 g brutogewicht), geschild, staafjes in schuine plakjes (3 mm), koppen (5 cm) in de lengte doormidden gesneden650 g
-
gekookte ham dunne plakjes in reepjes gesneden200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
34 g
Calorieën
3309 kJ /
790 kcal
Vetten
34 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Chilli con carne
35min
Profiteroles
2u.
Asperge-watermeloen salade
40min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Pommes Dauphine
1u. 40min
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1u. 30min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min