Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bessenjam
- 1 citroen
-
500
g gemengde verse bessen (bv. frambozen, braambessen, bosbessen) (zie tips)
of 500 g gemengde bessen, diepvries (bv. frambozen, braambessen, bosbessen) (zie tips) - 250 g ruwe rietsuiker
- 1 vanillestokje, in de lengte opengespleten, merg uitgeschraapt
Het deeg
- boter om in te vetten
- 1 citroen, enkel de zeste, zonder wit
- 3 eierdooiers
- 100 g suiker
- 1 snuifje zout
- 150 g boter, gekoeld, in stukken
- 30 g melk, om te bestrijken
- kokos, geraspt, ongezoet, geroosterd, om te garneren (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1453 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 13.9 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veelzijdige stevige soep
50 min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Brak ocen
Rode ogen gevulde eieren
Brak ocen
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Brak ocen
Citrus lekkernij
Brak ocen
Plakje marmercake met perzikvulling
Brak ocen
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45 min
Yoghurtijs met mango
12h
Glutenvrije bloem
Brak ocen
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Koolsoep
50 min