Apparaten en accessoires
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Gestoomde bieten
-
water700 g
-
rauwe babybieten rood, geschild en in kwarten of achtsten gesneden900 g
-
knoflookteentjes geplet4
-
verse tijm alleen de blaadjes2 takjes
-
curry blad, vers plus extra om te serveren20
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen1 eetlepel
-
zeezout naar smaak
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
sherryazijn1 el
Walnotensaus
-
gepelde walnoten80 g
-
gele ui in tweeën gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie2 el
-
plantaardige melk naar smaak125 g
-
sherryazijn20 - 30 g
-
pure ahornsiroop¼ tl
-
zout naar smaak
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
pijnboompitten geroosterd, om te serveren (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
2062.3 kJ /
491 kcal
Vetten
41.5 g
Vezels
9.4 g
Koolhydraten
16.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1u. 45min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Gestoomde Chinese groenten
30min
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Romige snijbietsoep
35min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Pompoensoep met room
35min