Apparaten en accessoires
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Gestoomde bieten
-
water700 g
-
rauwe babybieten rood, geschild en in kwarten of achtsten gesneden900 g
-
knoflookteentjes geplet4
-
verse tijm alleen de blaadjes2 takjes
-
curry blad, vers plus extra om te serveren20
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen1 eetlepel
-
zeezout naar smaak
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
sherryazijn1 el
Walnotensaus
-
gepelde walnoten80 g
-
gele ui in tweeën gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie2 el
-
plantaardige melk naar smaak125 g
-
sherryazijn20 - 30 g
-
pure ahornsiroop¼ tl
-
zout naar smaak
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
pijnboompitten geroosterd, om te serveren (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
2062.3 kJ /
491 kcal
Vetten
41.5 g
Vezels
9.4 g
Koolhydraten
16.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hummus van rode biet
10min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Boekweit met champignons
25min
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Roergebakken Groenten
Geen beoordelingen