Apparaten en accessoires
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Gestoomde bieten
-
water700 g
-
rauwe babybieten rood, geschild en in kwarten of achtsten gesneden900 g
-
knoflookteentjes geplet4
-
verse tijm alleen de blaadjes2 takjes
-
curry blad, vers plus extra om te serveren20
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen1 eetlepel
-
zeezout naar smaak
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
sherryazijn1 el
Walnotensaus
-
gepelde walnoten80 g
-
gele ui in tweeën gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie2 el
-
plantaardige melk naar smaak125 g
-
sherryazijn20 - 30 g
-
pure ahornsiroop¼ tl
-
zout naar smaak
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
pijnboompitten geroosterd, om te serveren (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
2062.3 kJ /
491 kcal
Vetten
41.5 g
Vezels
9.4 g
Koolhydraten
16.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Tempé
48u.
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen
Risotto met oesterzwam en champagne
35min