Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm) (facultatief)
- 150 g hazelnoten, walnoten, amandelen of gemengde noten
- 3 el gemengde Provençaalse kruiden
- 2 teentjes knoflook
- 150 g prei, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 800 g tomaten uit blik
- 1 el tomatenpuree
- 15 g verse basilicumbladeren, en iets meer als afwerking
- 2 snuifjes suiker
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 volle el groentebouillon poeder
- 100 g lauw water
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 7548.9 kJ / 1804.2 kcal
- Eiwitten
- 45.4 g
- Koolhydraten
- 85.5 g
- Vetten
- 155.2 g
- Verzadigd vet
- 20.7 g
- Vezels
- 38.1 g
- Natrium
- 1541.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Pierogi met vlees
1h