Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm) (facultatief)
- 150 g hazelnoten, walnoten, amandelen of gemengde noten
- 3 el gemengde Provençaalse kruiden
- 2 teentjes knoflook
- 150 g prei, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 800 g tomaten uit blik
- 1 el tomatenpuree
- 15 g verse basilicumbladeren, en iets meer als afwerking
- 2 snuifjes suiker
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 volle el groentebouillon poeder
- 100 g lauw water
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 7548.9 kJ / 1804.2 kcal
- Eiwitten
- 45.4 g
- Koolhydraten
- 85.5 g
- Vetten
- 155.2 g
- Verzadigd vet
- 20.7 g
- Vezels
- 38.1 g
- Natrium
- 1541.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shakshuka
50 Min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1h 50min
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45 min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Curry-wortelbrood
1h 5min
Mexicaanse limoensoep
40 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen