Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm) (facultatief)
- 150 g hazelnoten, walnoten, amandelen of gemengde noten
- 3 el gemengde Provençaalse kruiden
- 2 teentjes knoflook
- 150 g prei, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 800 g tomaten uit blik
- 1 el tomatenpuree
- 15 g verse basilicumbladeren, en iets meer als afwerking
- 2 snuifjes suiker
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 volle el groentebouillon poeder
- 100 g lauw water
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 7548.9 kJ / 1804.2 kcal
- Eiwitten
- 45.4 g
- Koolhydraten
- 85.5 g
- Vetten
- 155.2 g
- Verzadigd vet
- 20.7 g
- Vezels
- 38.1 g
- Natrium
- 1541.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Aardappelsoep met curry
35 min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
Keine Bewertungen
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Keine Bewertungen
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Vegetarische bruine rijst
40 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Tonijnkroketten
1 godz. 30 min