
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kaasvulling
- 30 g Parmezaanse kaas
- 2 eieren
- 60 g boter, op kamertemperatuur
Pasta
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 240 g droge pasta, type spaghetti, volkoren
Saus
- 60 g ui
- 15 g extra vergine olijfolie
- 240 g spaanse tomatensaus (tomate frito) (ong. 1 blik)
- ½ tl gedroogde peterselie
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¼ tl knoflookpoeder
- ¼ tl uienpoeder
- ¼ tl zout
- 120 g mozzarella, in stukken
- 180 g kwark
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Hornazo
Geen beoordelingen
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Lolly's
40min
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Amandelverslaving
1h
Witte chocolade cheesecake
16h
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min