Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kaasvulling
- 30 g Parmezaanse kaas
- 2 eieren
- 60 g boter, op kamertemperatuur
Pasta
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 240 g droge pasta, type spaghetti, volkoren
Saus
- 60 g ui
- 15 g extra vergine olijfolie
- 240 g spaanse tomatensaus (tomate frito) (ong. 1 blik)
- ½ tl gedroogde peterselie
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¼ tl knoflookpoeder
- ¼ tl uienpoeder
- ¼ tl zout
- 120 g mozzarella, in stukken
- 180 g kwark
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Franse brunch
Geen beoordelingen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 godz.
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 Min
Paella met kidneybonen
55 Min