
Apparaten en accessoires
Druiven en cava trifle
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
gelatineblaadjes5
Cava room
-
room, 35% vet koud (zie tip)300 g
-
poedersuiker30 g
-
mousserende witte wijn type Cava170 g
-
citroensap10 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers3
Gelei
-
water80 g
-
suiker70 g
-
Pacharan of andere sleep ruimlikeur130 g
Coulis van bramen en druiven
-
braambessen diepgevroren60 g
-
druiven70 g
-
suiker70 g
-
citroensap20 g
Meringue
-
eiwit1
-
mousserende witte wijn type Cava40 g
-
suiker100 g
Montage
-
lange vingers (boudoirs) in stukken6 - 8
-
druiven wit of rood (pitloos)190 g
-
braambessen vers of bevroren, ontdooid60 g
-
wafelrollen verkruimeld4
Voeding per 1 portie
Calorieën
430 kcal /
1799 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
16.2 g
Koolhydraten
64.5 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
9.1 g
Natrium
44.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza-Burrata
Geen beoordelingen
Paëlla
Geen beoordelingen
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Zachte graanrepen
1u.
Risotto met oesterzwam en champagne
35min