Apparaten en accessoires
Druiven en cava trifle
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
gelatineblaadjes5
Cava room
-
room, 35% vet koud (zie tip)300 g
-
poedersuiker30 g
-
mousserende witte wijn type Cava170 g
-
citroensap10 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers3
Gelei
-
water80 g
-
suiker70 g
-
Pacharan of andere sleep ruimlikeur130 g
Coulis van bramen en druiven
-
braambessen diepgevroren60 g
-
druiven70 g
-
suiker70 g
-
citroensap20 g
Meringue
-
eiwit1
-
mousserende witte wijn type Cava40 g
-
suiker100 g
Montage
-
lange vingers (boudoirs) in stukken6 - 8
-
druiven wit of rood (pitloos)190 g
-
braambessen vers of bevroren, ontdooid60 g
-
4 el gemengde granen, ontbijt, knapperigwafelrollen verkruimeld4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
44.1 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1799 kJ /
430 kcal
Vetten
16.2 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
9.1 g
Koolhydraten
64.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Geen beoordelingen
Vegan cheeseburgers
10u.
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen