Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 gelatineblaadjes
Cava room
- 300 g room, 35% vet koud (zie tip)
- 30 g poedersuiker
- 170 g mousserende witte wijn, type Cava
- 10 g citroensap
- 30 g suiker
- 3 eierdooiers
Gelei
- 80 g water
- 70 g suiker
- 130 g Pacharan of andere sleep ruimlikeur
Coulis van bramen en druiven
- 60 g braambessen, diepgevroren
- 70 g druiven
- 70 g suiker
- 20 g citroensap
Meringue
- 1 eiwit
- 40 g mousserende witte wijn, type Cava
- 100 g suiker
Montage
- 6 - 8 lange vingers (boudoirs) in stukken
- 190 g druiven, wit of rood (pitloos)
- 60 g braambessen, vers of bevroren, ontdooid
-
4
wafelrollen, verkruimeld
of 4 el gemengde granen, ontbijt, knapperig
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 44.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus
5 min
Pruimenjam
Geen beoordelingen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15 min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Vegetarische Wellington
2hod. 10min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min
Roze roerei
Geen beoordelingen