Apparaten en accessoires
Zeevruchtennat met champagne
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten40 g
-
300 g mousserende witte wijnChampagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2010.3 mg
Eiwitten
43.3 g
Calorieën
5306.5 kJ /
1275 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
57.3 g
Koolhydraten
65.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Tempé
48u.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Glühwein
15min
Zalm met venkel
40min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Risottata met kip en champignons
40min
Brusselse Wafels
1u.
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13u.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Waterzooi van Kip
1u.