Zeevruchtennat met champagne

Zeevruchtennat met champagne

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 porties

Ingrediënten

  • sjalotten
    40 g
  • Champagne
    300 g
    300 g mousserende witte wijn
  • mosselen, vers, schoongemaakt
    800 g
  • gekookte garnalen gepeld
    300 g
  • sint-jakobsschelpen
    12
  • bloem
    25 g
  • room, elk type (van koemelk)
    250 g
  • verse tijm alleen de naaldjes
    1 takje
  • gemalen cayennepeper
    1 snuifje
  • zout aanpassen aan de smaak
    2 - 3 snuifjes
  • gemalen peper
    2 - 3 snuifjes
  • citroensap
  • bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
    1
  • ei losgeklopt
    1

Voeding per 1 portie

Calorieën 1275 kcal / 5306.5 kJ
Eiwitten 43.3 g
Vetten 3.3 g
Koolhydraten 65.3 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 57.3 g
Natrium 2010.3 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...