Zeevruchtennat met champagne
TM6 TM5

Zeevruchtennat met champagne

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g sjalotten
  • 300 g Champagne
    of 300 g mousserende witte wijn
  • 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
  • 300 g gekookte garnalen, gepeld
  • 12 sint-jakobsschelpen
  • 25 g bloem
  • 250 g room, elk type (van koemelk)
  • 1 takje verse tijm, alleen de naaldjes
  • 1 snuifje gemalen cayennepeper
  • 2 - 3 snuifjes zout, aanpassen aan de smaak
  • 2 - 3 snuifjes gemalen peper
  • citroensap
  • 1 bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
  • 1 ei, losgeklopt

Voeding
per 1 portie
Calorieën
5306.5 kJ / 1275 kcal
Eiwitten
43.3 g
Koolhydraten
65.3 g
Vetten
3.3 g
Verzadigd vet
57.3 g
Vezels
3.3 g
Natrium
2010.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten