Apparaten en accessoires
Zeevruchtennat met champagne
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten40 g
-
300 g mousserende witte wijnChampagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2010.3 mg
Eiwitten
43.3 g
Calorieën
5306.5 kJ /
1275 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
57.3 g
Koolhydraten
65.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met parmaham en walnoten
28u.
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Zeevruchtensoep
30min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Popcorn-ijs
Geen beoordelingen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min