
Apparaten en accessoires
Zeevruchtennat met champagne
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten40 g
-
Champagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Voeding per 1 portie
Calorieën
1275 kcal /
5306.5 kJ
Eiwitten
43.3 g
Vetten
3.3 g
Koolhydraten
65.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
57.3 g
Natrium
2010.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux