
Apparaten en accessoires
Zeevruchtennat met champagne
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten40 g
-
Champagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Voeding per 1 portie
Calorieën
1275 kcal /
5306.5 kJ
Eiwitten
43.3 g
Vetten
3.3 g
Koolhydraten
65.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
57.3 g
Natrium
2010.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min
Aardbeien mille-feuille
5u.
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Gegratineerde coquilles
25min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.