Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sjalotten
-
300
g Champagne
of 300 g mousserende witte wijn - 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 300 g gekookte garnalen, gepeld
- 12 sint-jakobsschelpen
- 25 g bloem
- 250 g room, elk type (van koemelk)
- 1 takje verse tijm, alleen de naaldjes
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- 2 - 3 snuifjes zout, aanpassen aan de smaak
- 2 - 3 snuifjes gemalen peper
- citroensap
- 1 bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
- 1 ei, losgeklopt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5306.5 kJ / 1275 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 57.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2010.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Victoria Sponge cake
Geen beoordelingen
Pisco sour
Geen beoordelingen
Kip met 'mole verde' saus
Geen beoordelingen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Geen beoordelingen
Granaatappel Mojito
10 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
20 Min