Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g venussschelpen, vers, schoongemaakt
- 500 g verse kokkels
- 5 tl zout
- 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 20 g verse koriander
- 1500 g water, plus extra om de rijst te weken en te koken.
- 100 g witte wijn
- 6 - 8 rauwe gepelde langoustines, (ongeveer 500 g)
- 1000 g garnalen, klein, ongepeld
- 300 g uien, gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 10 g verse peterselie, blaadjes alleen
- 50 g olijfolie
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 chillipeper, vers, in dunne plakjes gesneden
- 300 g rode paprika, gesneden
- 600 g rijst
- 2 gedroogde laurierbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1845.2 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1910.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Brak ocen
Bouillabaisse
Brak ocen
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Scandinavische brunch
Brak ocen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Brak ocen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Brak ocen
Spookachtige pizza
Brak ocen
Pierogi met vlees
1 Std.
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Sojabolognese
40 min
Eendenlever
33 Std.