
Apparaten en accessoires
Zeevruchtenrijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
12 porties
Ingrediënten
-
venussschelpen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse kokkels500 g
-
zout5 tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
verse koriander20 g
-
water plus extra om de rijst te weken en te koken.1500 g
-
witte wijn100 g
-
rauwe gepelde langoustines (ongeveer 500 g)6 - 8
-
garnalen, klein, ongepeld1000 g
-
uien gehalveerd300 g
-
knoflookteentjes2
-
verse peterselie blaadjes alleen10 g
-
olijfolie50 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
chillipeper, vers in dunne plakjes gesneden1
-
rode paprika gesneden300 g
-
rijst600 g
-
gedroogde laurierbladeren2
Voeding per 1 portie
Calorieën
441 kcal /
1845.2 kJ
Eiwitten
35.9 g
Vetten
7.7 g
Koolhydraten
53 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
1.3 g
Natrium
1910.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dadel- en Haverdrank
20min
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Geen beoordelingen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Inktvis "à Lagareiro"
Geen beoordelingen
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Franse brunch
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1u. 10min
Vegan citroen en zwarte thee taart
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min