Apparaten en accessoires
Zeevruchtenrijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
12 porties
Ingrediënten
-
venussschelpen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse kokkels500 g
-
zout5 tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
verse koriander20 g
-
water plus extra om de rijst te weken en te koken.1500 g
-
witte wijn100 g
-
rauwe gepelde langoustines (ongeveer 500 g)6 - 8
-
garnalen, klein, ongepeld1000 g
-
uien gehalveerd300 g
-
knoflookteentjes2
-
verse peterselie blaadjes alleen10 g
-
olijfolie50 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
chillipeper, vers in dunne plakjes gesneden1
-
rode paprika gesneden300 g
-
rijst600 g
-
gedroogde laurierbladeren2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1910.4 mg
Eiwitten
35.9 g
Calorieën
1845.2 kJ /
441 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
53 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde aardappelkroon
50min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Cijfertaart
Geen beoordelingen
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Glazuur
5min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min
Choronsaus
20min