Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g venussschelpen, vers, schoongemaakt
- 500 g verse kokkels
- 5 tl zout
- 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 20 g verse koriander
- 1500 g water, plus extra om de rijst te weken en te koken.
- 100 g witte wijn
- 6 - 8 rauwe gepelde langoustines, (ongeveer 500 g)
- 1000 g garnalen, klein, ongepeld
- 300 g uien, gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 10 g verse peterselie, blaadjes alleen
- 50 g olijfolie
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 chillipeper, vers, in dunne plakjes gesneden
- 300 g rode paprika, gesneden
- 600 g rijst
- 2 gedroogde laurierbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1845.2 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1910.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Cottage pie
1h 10 min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Walnoot Brittle
1h 30min