Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 5
takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
of 4 - 5 takjes verse koriander, enkel de blaadjes - 250 g water
- 1000 g verse mosselen, schalen geschraapt en ontbaard
- 30 g extra vergine olijfolie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
-
1
verse rode chilipeper, klein, zaadlijsten verwijderd
(optioneel)
of ½ tl gedroogde pepervlokken (optioneel) - 50 g droge witte wijn (optioneel)
- 120 g kerstomaten, gehalveerd
- 40 - 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 snuifje zout
- 350 g penne of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- extra vergine olijfolie, plus extra om te serveren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Gekookte pasta
20 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min