Apparaten en accessoires
Rabarber en gember gin fizz
Voorbereiding. 10min
Totaal 336u. 10min
4 glazen
Ingrediënten
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Natrium
12.8 mg
Eiwitten
0.4 g
Calorieën
351.5 kJ /
83.7 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
7.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Kip en Groenten
Geen beoordelingen
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Vegan challah brood
2u. 30min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Worstmummies
Geen beoordelingen
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min