Apparaten en accessoires
Rabarber en gember gin fizz
Voorbereiding. 10min
Totaal 336u. 10min
4 glazen
Ingrediënten
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Natrium
12.8 mg
Eiwitten
0.4 g
Calorieën
351.5 kJ /
83.7 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
7.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
XXL - Pompoensoep
50min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Shortbread karamel gezouten boter
2u. 25min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12u. 20min
Soja yoghurt
12u. 15min
Natuur yoghurt in de Varoma
12u.
Vanilleroomijs
12u.
Glutenvrij chocoladebrood
1u. 10min
Drijvende eilandjes
40min
Curryketchup
30min
Frisse koolsalade
15min
Tomatenketchup
1u. 15min