Apparaten en accessoires
Rabarber en gember gin fizz
Voorbereiding. 10min
Totaal 336u. 10min
4 glazen
Ingrediënten
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Natrium
12.8 mg
Eiwitten
0.4 g
Calorieën
351.5 kJ /
83.7 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
7.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Inktvis "à Lagareiro"
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1u. 10min
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Pompoen vingers
1u. 30min
Aspergesoep met citroen
55min
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Kerstman macarons
3u. 20min