Apparaten en accessoires
Rabarber en gember gin fizz
Voorbereiding. 10min
Totaal 336u. 10min
4 glazen
Ingrediënten
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Natrium
12.8 mg
Eiwitten
0.4 g
Calorieën
351.5 kJ /
83.7 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
7.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Rabarberijs
36u. 25min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Roggebrood
Geen beoordelingen
Taart van appelcrumble en meringue
2u.
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Kracht Muesli
25min