
Apparaten en accessoires
Rabarber en gember gin fizz
Voorbereiding. 10min
Totaal 336u. 10min
4 glazen
Ingrediënten
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Voeding per 1 glas
Calorieën
83.7 kcal /
351.5 kJ
Eiwitten
0.4 g
Vetten
0.1 g
Koolhydraten
7.7 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0 g
Natrium
12.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux