Apparaten en accessoires
Rundsburgers met kaasvulling
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
8 stuks
Ingrediënten
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
22 g
Calorieën
1395 kJ /
333 kcal
Vetten
25 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Aardappelgratin
1 Std. 10 Min
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
Cottage pie
1 Std. 10 Min
Japanse kip curry
55 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Keine Bewertungen
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Zalmburgers
25 Min
Noedelsoep
35 Min