Apparaten en accessoires
Rundsburgers met kaasvulling
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
8 stuks
Ingrediënten
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
22 g
Calorieën
1395 kJ /
333 kcal
Vetten
25 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijst met kip en champignons
30 Min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Keine Bewertungen
Indische kippenburger
4 Std.
Japanse kip curry
55 Min
Loempia’s
55 Min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 Std. 5 Min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Thaise burgers
35 Min