Apparaten en accessoires
Rundsburgers met kaasvulling
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
8 stuks
Ingrediënten
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
22 g
Calorieën
1395 kJ /
333 kcal
Vetten
25 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Bibimbap burrito
45min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Lasagne bolognese
2u. 30min
Enchiladas met rundvlees
30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Omelet met gehakt
1u. 10min
Detoxsapje met appel en peer
10min