Apparaten en accessoires
Rundsburgers met kaasvulling
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
8 stuks
Ingrediënten
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
22 g
Calorieën
1395 kJ /
333 kcal
Vetten
25 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Ovenburger
1u. 45min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9u. 20min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Indische kippenburger
4u.
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Bieslook en gerookte ham muffins
45min