Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta

Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portie

Ingrediënten

  • ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle
    400 g
  • ui gehalveerd
    1
  • knoflookteentjes
    2
  • olijfolie
    15 g
  • pancetta in reepjes gesneden.
    200 g
    200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesneden
  • room, opklopbaar, 30-40% V.G.
    100 g
  • pecorino peper, geraspte
    50 g
    50 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes
    6
  • pecorino
  • peper, gemalen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 695 mg
Eiwitten 28.4 g
Calorieën 3928.5 kJ / 938.9 kcal
Vetten 47.9 g
Vezels 6.7 g
Verzadigd vet 18.8 g
Koolhydraten 98.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...