Apparaten en accessoires
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portie
Ingrediënten
-
ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle400 g
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie15 g
-
200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesnedenpancetta in reepjes gesneden.200 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
50 g Parmezaanse kaas, gerasptpecorino peper, geraspte50 g
-
kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes6
-
pecorino
-
peper, gemalen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
695 mg
Eiwitten
28.4 g
Calorieën
3928.5 kJ /
938.9 kcal
Vetten
47.9 g
Vezels
6.7 g
Verzadigd vet
18.8 g
Koolhydraten
98.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ready, Set, Cook!
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Salade van Kool en Wortel met Feta
Geen beoordelingen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Mediterraans Rozemarijnbrood
Geen beoordelingen
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Geen beoordelingen
Chocolade rijstpudding
1u. 5min
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Champignon- en chocolademuffins
1u.
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Gehaktballetjes met Groenten
20min