Apparaten en accessoires
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portie
Ingrediënten
-
ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle400 g
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie15 g
-
200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesnedenpancetta in reepjes gesneden.200 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
50 g Parmezaanse kaas, gerasptpecorino peper, geraspte50 g
-
kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes6
-
pecorino
-
peper, gemalen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
695 mg
Eiwitten
28.4 g
Calorieën
3928.5 kJ /
938.9 kcal
Vetten
47.9 g
Vezels
6.7 g
Verzadigd vet
18.8 g
Koolhydraten
98.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ready, Set, Cook!
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Tiramisu
Geen beoordelingen
Pasta met crème van pistache
30min
Popeye's power bowl met bramen
Geen beoordelingen
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Kokos Dahl
25min
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Dadel curry dip
5min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min