Apparaten en accessoires
Fideuá van groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui in kwarten gesneden120 - 150 g
-
paprikapoeder1 tl
-
groene paprika in stukken gesneden100 g
-
rode paprika in stukken gesneden100 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
groene asperges zonder het harde deel, in stukken van 2 à 3 cm gesneden250 g
-
verse champignons in schijfjes150 g
-
rijpe tomaten in stukken gesneden150 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
geel kleurstofpoeder½ tl
-
water800 g
-
1 - 2 tl zoutbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
fideuà korte holle pasta350 g
-
doperwten, bevroren50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
1343 kJ /
321 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
48.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Halloween-worstvingers
1u.
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Vegetarische chili
1u. 5min
Spaghetti met tonijn
40min
Roergebakken champignons
55min
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Vegetarische bruine rijst
40min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min