Apparaten en accessoires
Fideuá van groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui in kwarten gesneden120 - 150 g
-
paprikapoeder1 tl
-
groene paprika in stukken gesneden100 g
-
rode paprika in stukken gesneden100 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
groene asperges zonder het harde deel, in stukken van 2 à 3 cm gesneden250 g
-
verse champignons in schijfjes150 g
-
rijpe tomaten in stukken gesneden150 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
geel kleurstofpoeder½ tl
-
water800 g
-
1 - 2 tl zoutbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
fideuà korte holle pasta350 g
-
doperwten, bevroren50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
1343 kJ /
321 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
48.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Goulash van linzen en champignons
45min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Vegetarische chili
1u. 5min
Spaghetti met tonijn
40min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Vichyssoise met pasta
35min
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Mediterrane visschotel
1u. 30min