Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst

1.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portie

Ingrediënten

  • zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)
    600 g
  • gedroogde tomaten in olie uitgelekt
    100 g
  • tomatenpuree
    30 g
  • teentje knoflook
    2
  • honing
    10 g
  • paneermeel
    50 g
  • zout
    ¾ tl
  • peper, gemalen
    ¼ tl
  • olie om te besprenkelen
  • ui gehalveerd
    70 g
  • broccoliroosje
    150 g
  • paprika in blokjes (1,5 cm)
    150 g
  • wilde rijst mengeling
    200 g
  • water
    600 g
  • groentebouillonpasta
    1 - 1 ½ tl

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 720.7 mg
Eiwitten 48.6 g
Calorieën 3317.8 kJ / 793 kcal
Vetten 31 g
Vezels 16.8 g
Verzadigd vet 6.7 g
Koolhydraten 91.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...