Apparaten en accessoires
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portie
Ingrediënten
-
zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)600 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt100 g
-
tomatenpuree30 g
-
teentje knoflook2
-
honing10 g
-
paneermeel50 g
-
zout¾ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olie om te besprenkelen
-
ui gehalveerd70 g
-
broccoliroosje150 g
-
paprika in blokjes (1,5 cm)150 g
-
wilde rijst mengeling200 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 - 1 ½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
720.7 mg
Eiwitten
48.6 g
Calorieën
3317.8 kJ /
793 kcal
Vetten
31 g
Vezels
16.8 g
Verzadigd vet
6.7 g
Koolhydraten
91.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ready, Set, Cook!
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risottata met kip en champignons
40min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Geen beoordelingen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Kracht Muesli
25min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min