Apparaten en accessoires
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portie
Ingrediënten
-
zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)600 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt100 g
-
tomatenpuree30 g
-
teentje knoflook2
-
honing10 g
-
paneermeel50 g
-
zout¾ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olie om te besprenkelen
-
ui gehalveerd70 g
-
broccoliroosje150 g
-
paprika in blokjes (1,5 cm)150 g
-
wilde rijst mengeling200 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 - 1 ½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
720.7 mg
Eiwitten
48.6 g
Calorieën
3317.8 kJ /
793 kcal
Vetten
31 g
Vezels
16.8 g
Verzadigd vet
6.7 g
Koolhydraten
91.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ready, Set, Cook!
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met rijst en champignons
30min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Nasi Goreng
40min
Shakshuka
50min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Frisse koolsalade
15min
Omelet Caprese
30min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min