
Apparaten en accessoires
Kleine aspergeflans
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
300.2 kcal /
1247.2 kJ
Eiwitten
17.8 g
Vetten
23.2 g
Koolhydraten
5.2 g
Vezels
2.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux