Apparaten en accessoires
Kleine aspergeflans
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17.8 g
Calorieën
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Vetten
23.2 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
5.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vichyssoise met pasta
35min
Gestoomde spinaziecake
35min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Witte chocolade cheesecake
16u.
Gebakken kaastaart
3u. 10min
Kwarktaart in potjes
4u.
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Cheesecake (ongebakken)
5u. 30min