Apparaten en accessoires
Kleine aspergeflans
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17.8 g
Calorieën
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Vetten
23.2 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
5.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3u. 25min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Gazpacho
1u. 15min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Brood met olijven
2u. 20min