Apparaten en accessoires
Kleine aspergeflans
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17.8 g
Calorieën
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Vetten
23.2 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
5.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Ratatouille
40min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Popeye's power bowl met bramen
Geen beoordelingen
Groene smoothie bowl met gojibessen
Geen beoordelingen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Piña Colada sorbet
30min
Aardappelsoep met curry
35min
Turkse moussaka
1u. 10min