
Apparaten en accessoires
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
4 porties
Ingrediënten
Seitanrol
-
ui gevierendeeld100 g
-
knoflookteentjes2
-
Portugese rode peperpasta15 g
-
sojasaus30 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt100 g
-
verse peterselie30 g
-
bloem tarwegluten200 g
-
water1100 g
-
courgette in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
wortel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
selderstengel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)1
-
verse basilicum10 g
-
llha-kaas (gezouten zachte kaas)60 g
-
broodje, droog40 g
-
ei1
Champagnerijst
-
bakolie30 g
-
knoflookteentjes2
-
sjalot30 g
-
water500 g
-
Champagne500 g
-
zout1 tl
-
saffraan, gemalen1 snuifje
-
rijst350 g
-
pecannoten50 g
-
gedroogde bananenchips50 g
-
verse bieslook gehakt1 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
976 kcal /
4083.6 kJ
Eiwitten
54.7 g
Vetten
28.4 g
Koolhydraten
104.8 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
8.7 g
Natrium
2401.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux