Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Seitanrol
- 100 g ui, gevierendeeld
- 2 knoflookteentjes
-
15
g Portugese rode peperpasta
of 15 g tomatenpuree - 30 g sojasaus
- 100 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt
- 30 g verse peterselie
- 200 g bloem, tarwegluten
- 1100 g water
- ½ courgette, in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)
- ½ wortel, in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)
- 1 selderstengel, in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)
- 10 g verse basilicum
- 60 g llha-kaas, (gezouten zachte kaas)
- 40 g broodje, droog
- 1 ei
Champagnerijst
- 30 g bakolie
- 2 knoflookteentjes
- 30 g sjalot
- 500 g water
-
500
g Champagne
of 500 g mousserende witte wijn - 1 tl zout
- 1 snuifje saffraan, gemalen
- 350 g rijst
- 50 g pecannoten
- 50 g gedroogde bananenchips
- 1 el verse bieslook, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4083.6 kJ / 976 kcal
- Eiwitten
- 54.7 g
- Koolhydraten
- 104.8 g
- Vetten
- 28.4 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 2401.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème anglaise
15 min
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Hugo spritz
Geen beoordelingen
Citroen-kokos bliss balletjes
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Hornazo
Geen beoordelingen
Piadina uit Emilia Romagna
15 min