Apparaten en accessoires
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
4 porties
Ingrediënten
Seitanrol
-
ui gevierendeeld100 g
-
knoflookteentjes2
-
15 g tomatenpureePortugese rode peperpasta15 g
-
sojasaus30 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt100 g
-
verse peterselie30 g
-
bloem tarwegluten200 g
-
water1100 g
-
courgette in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
wortel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
selderstengel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)1
-
verse basilicum10 g
-
llha-kaas (gezouten zachte kaas)60 g
-
broodje, droog40 g
-
ei1
Champagnerijst
-
bakolie30 g
-
knoflookteentjes2
-
sjalot30 g
-
water500 g
-
500 g mousserende witte wijnChampagne500 g
-
zout1 tl
-
saffraan, gemalen1 snuifje
-
rijst350 g
-
pecannoten50 g
-
gedroogde bananenchips50 g
-
verse bieslook gehakt1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2401.4 mg
Eiwitten
54.7 g
Calorieën
4083.6 kJ /
976 kcal
Vetten
28.4 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
8.7 g
Koolhydraten
104.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Pompoen Chai Latte
20min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Butter Chicken
1u.
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Fatayer met kaas en munt
2u.
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Italiaanse brunch
1u. 30min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen