Apparaten en accessoires
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
4 porties
Ingrediënten
Seitanrol
-
ui gevierendeeld100 g
-
knoflookteentjes2
-
15 g tomatenpureePortugese rode peperpasta15 g
-
sojasaus30 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt100 g
-
verse peterselie30 g
-
bloem tarwegluten200 g
-
water1100 g
-
courgette in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
wortel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
selderstengel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)1
-
verse basilicum10 g
-
llha-kaas (gezouten zachte kaas)60 g
-
broodje, droog40 g
-
ei1
Champagnerijst
-
bakolie30 g
-
knoflookteentjes2
-
sjalot30 g
-
water500 g
-
500 g mousserende witte wijnChampagne500 g
-
zout1 tl
-
saffraan, gemalen1 snuifje
-
rijst350 g
-
pecannoten50 g
-
gedroogde bananenchips50 g
-
verse bieslook gehakt1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2401.4 mg
Eiwitten
54.7 g
Calorieën
4083.6 kJ /
976 kcal
Vetten
28.4 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
8.7 g
Koolhydraten
104.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Groentesandwiches
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Pizza Margherita
2h 10min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Spaghetti muffins
55min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Batbout met kaas
30min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation