Gevulde seitanrol met champagnerijst

Gevulde seitanrol met champagnerijst

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
4 porties

Ingrediënten

Seitanrol
  • ui gevierendeeld
    100 g
  • knoflookteentjes
    2
  • Portugese rode peperpasta
    15 g
    15 g tomatenpuree
  • sojasaus
    30 g
  • kidneybonen, uit blik uitgelekt
    100 g
  • verse peterselie
    30 g
  • bloem tarwegluten
    200 g
  • water
    1100 g
  • courgette in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)
    ½
  • wortel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)
    ½
  • selderstengel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)
    1
  • verse basilicum
    10 g
  • llha-kaas (gezouten zachte kaas)
    60 g
  • broodje, droog
    40 g
  • ei
    1
Champagnerijst
  • bakolie
    30 g
  • knoflookteentjes
    2
  • sjalot
    30 g
  • water
    500 g
  • Champagne
    500 g
    500 g mousserende witte wijn
  • zout
    1 tl
  • saffraan, gemalen
    1 snuifje
  • rijst
    350 g
  • pecannoten
    50 g
  • gedroogde bananenchips
    50 g
  • verse bieslook gehakt
    1 el

Voeding per 1 portie

Calorieën 976 kcal / 4083.6 kJ
Eiwitten 54.7 g
Vetten 28.4 g
Koolhydraten 104.8 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 8.7 g
Natrium 2401.4 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...