Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raviolideeg
- 200 g bloem
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Raviolivulling
- 2 takjes verse peterselie, plus extra voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peer, in blokjes (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten, gehalveerd
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Champagnesaus
- 1 knoflookteentje
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
of 1 tl maïszetmeel - 180 g groentenbouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 20 % vet
- 1 - 2 tl zout
- 1 - 1 ½ l water
- 20 g grenadine
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 10742 kJ / 2567.4 kcal
- Eiwitten
- 78.1 g
- Koolhydraten
- 223.7 g
- Vetten
- 138.9 g
- Verzadigd vet
- 59.8 g
- Vezels
- 16.3 g
- Natrium
- 5637.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Brak ocen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Vegan pudding
15 Min
Zoetzure tempé
Brak ocen
Tunesische Chorba
45 min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Hornazo
Brak ocen
Pekingeend
45 min
Gevulde kalkoenborst
Brak ocen
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min