Apparaten en accessoires
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Voorbereiding. 35min
Totaal 5u.
4 glazen
Ingrediënten
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 glazen
Natrium
5888 mg
Eiwitten
100.2 g
Calorieën
14469 kJ /
3458.2 kcal
Vetten
95.2 g
Vezels
22.3 g
Verzadigd vet
30.3 g
Koolhydraten
484.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Geen beoordelingen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Gestoomde pesto broodjes
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Dracula bloed
Geen beoordelingen
Cheesecake likeur
10min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Crème anglaise
15min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen