
Apparaten en accessoires
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Voorbereiding. 35min
Totaal 5u.
4 glazen
Ingrediënten
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
Prosecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Voeding per 4 glazen
Calorieën
3458.2 kcal /
14469 kJ
Eiwitten
100.2 g
Vetten
95.2 g
Koolhydraten
484.9 g
Vezels
22.3 g
Verzadigd vet
30.3 g
Natrium
5888 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux