Apparaten en accessoires
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Voorbereiding. 35min
Totaal 5u.
4 glazen
Ingrediënten
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 glazen
Natrium
5888 mg
Eiwitten
100.2 g
Calorieën
14469 kJ /
3458.2 kcal
Vetten
95.2 g
Vezels
22.3 g
Verzadigd vet
30.3 g
Koolhydraten
484.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Geen beoordelingen
Virgin chai vanille cocktail
45min
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Glazuur
5min
Ciabattabroodjes
3u. 30min
Peergelei
10u.
Lasagnerolletjes
1u.
Amandelpasta
1u. 10min
Hollandaisesaus
15min
Vanille-ijs
12u.
Mayonaise
5min