
Apparaten en accessoires
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Voorbereiding. 35min
Totaal 5u.
4 glazen
Ingrediënten
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
Prosecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Voeding per 4 glazen
Calorieën
3458.2 kcal /
14469 kJ
Eiwitten
100.2 g
Vetten
95.2 g
Koolhydraten
484.9 g
Vezels
22.3 g
Verzadigd vet
30.3 g
Natrium
5888 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Pompoen Chai Latte
Geen beoordelingen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Kweeperentaart
Geen beoordelingen
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Zuurkool
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen