Apparaten en accessoires
Chilli con carne
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
olijfolie30 g
-
ui gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
gemalen komijn½ tl
-
rode paprika in stukken250 g
-
½ tl chillipoeder, volgens smaakverse groene chilipeper (zie tips)1
-
rundergehakt450 g
-
tomaten uit blik (hele) of vers300 g
-
zout1 tl
-
rode chilisaus1 tl
-
kidneybonen, uit blik afgegoten400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1452 kJ /
346 kcal
Vetten
18 g
Vezels
10.9 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tostadas met kip
40min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Chili non Carne
1h
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Kip garam masala
50min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Basilicumpesto
10min