Apparaten en accessoires
Beef Wellington
Voorbereiding. 30min
Totaal 10u. 10min
8 porties
Ingrediënten
Beef Wellington
-
ossenhaas (2 stuks - 397,5 g / stuk)795 g
-
extra vergine olijfolie100 g
-
mosterd60 g
-
teentjes knoflook geschild2
-
sjalot in stukken45 g
-
verse bruine paddenstoelen395 g
-
verse champignons de Paris200 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
verse tijm enkel de bladeren5 takjes
-
Parma ham (± 100 g)8 sneetjes
-
paté (optioneel) verzacht85 g
-
bladerdeeg2 vellen
-
eierdooiers losgeklopt2
-
fleur de sel1 tl
Saus
-
ossenhaas filet mignon stuk, in stukken (4 cm)200 g
-
olijfolie30 g
-
boter30 g
-
rode wijnazijn2 tl
-
rode wijn bv. Merlot of Cabernet755 g
-
zwarte peperkorrels12
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm enkel de bladeren, en iets meer om af te werken3 takjes
-
500 g waterrunderbouillon500 g
-
maïzena (zetmeel)2 el
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1510 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
3012 kJ /
720 kcal
Vetten
49 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
15 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Spareribs met glazuur van appel en honing
Geen beoordelingen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Tonijnkroketten
1u. 30min
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Worstmummies
Geen beoordelingen
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalmsoufflé
1u.
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Geen beoordelingen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Snelle kaassoufflés
45min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min