
Apparaten en accessoires
Beef Wellington
Voorbereiding. 30min
Totaal 10u. 10min
8 porties
Ingrediënten
Beef Wellington
-
ossenhaas (2 stuks - 397,5 g / stuk)795 g
-
extra vergine olijfolie100 g
-
mosterd60 g
-
teentjes knoflook geschild2
-
sjalot in stukken45 g
-
verse bruine paddenstoelen395 g
-
verse champignons de Paris200 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
verse tijm enkel de bladeren5 takjes
-
Parma ham (± 100 g)8 sneetjes
-
paté (optioneel) verzacht85 g
-
bladerdeeg2 vellen
-
eierdooiers losgeklopt2
-
fleur de sel1 tl
Saus
-
ossenhaas filet mignon stuk, in stukken (4 cm)200 g
-
olijfolie30 g
-
boter30 g
-
rode wijnazijn2 tl
-
rode wijn bv. Merlot of Cabernet755 g
-
zwarte peperkorrels12
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm enkel de bladeren, en iets meer om af te werken3 takjes
-
runderbouillon500 g
-
maïzena (zetmeel)2 el
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Calorieën
720 kcal /
3012 kJ
Eiwitten
37 g
Vetten
49 g
Koolhydraten
17 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
15 g
Natrium
1510 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux

Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Lolly's met aardbeien
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
40min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Miso carbonara udon noedels
25min
Marshmallows
2u. 30min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen
Zalmburgers
25min