Apparaten en accessoires
Sous-vide miso aubergine
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
670 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
654 kJ /
156 kcal
Vetten
6 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Chocolade babka
3u.
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Hornazo
Geen beoordelingen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Beef laab
1u. 5min
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min