Apparaten en accessoires
Sous-vide miso aubergine
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
670 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
654 kJ /
156 kcal
Vetten
6 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min
Vegan moussaka
1u. 50min
Lactosevrije warme chocolademelk
Geen beoordelingen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Popeye's power bowl met bramen
Geen beoordelingen
Loempia’s
55min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Geen beoordelingen