Apparaten en accessoires
Sous-vide miso aubergine
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
670 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
654 kJ /
156 kcal
Vetten
6 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Minipizza’s
1u. 20min
Beef Wellington
10u. 10min