
Apparaten en accessoires
Sous-vide miso aubergine
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
sake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Voeding per 1 portie
Calorieën
156 kcal /
654 kJ
Eiwitten
4 g
Vetten
6 g
Koolhydraten
13 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
0.9 g
Natrium
670 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gazpacho
1u. 15min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Rode en groene kerstkoekjes
2u. 20min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Spinazierisotto met asperges
40min