Apparaten en accessoires
Sous-vide miso aubergine
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
670 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
654 kJ /
156 kcal
Vetten
6 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 godz. 50 min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 godz.
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Chocolade babka
3 godz.
Zalm mozaïek
Brak ocen
Lactosevrije tiramisu
Brak ocen
Vegetarische Wellington
2 godz. 10 min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 godz. 15 min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Brak ocen
Kokos Dahl
25 min
Aardappel pannenkoeken
45 min