Sous-vide miso aubergine

Sous-vide miso aubergine

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
4 porties

Ingrediënten

  • witte miso (of shiro miso)
    90 g
  • mirin (zoete rijstwijn)
    40 g
  • sake
    35 g
    35 g water
  • suiker
    30 g
  • sesamolie
    1 ½ tl
  • zout
    2 snuifjes
  • aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)
    360 g
  • water ongeveer, aan te passen indien nodig
    1600 g
  • vers geperst citroensap (½ citroen)
    30 g
  • geroosterd sesamzaad
    1 el
  • lente-ui schuin gesneden
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portie

Natrium 670 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 654 kJ / 156 kcal
Vetten 6 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...