
Compatibele versies
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Volkoren pizzadeeg
- 250 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl honing
- extra vergine olijfolie om in te vetten
- 150 g broodbloem
- 250 g volkoren tarwebloem
- 1 volle tl zout
Aspergeroom
- 500 g water
- 400 g asperges in stukken (2-3 cm)
- 1 sjalot gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
Topping
- extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
- 1 snuifje zout
- 250 g mascarpone
- 150 g gerookte zalm in plakjes gesneden
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 367.1 kcal / 1536 kJ
- Eiwitten
- 13.3 g
- Vetten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vezels
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Natrium
- 454.8 mg