Compatibele versies
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Volkoren pizzadeeg
- 250 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl honing
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 150 g broodbloem
- 250 g volkoren tarwebloem
- 1 volle tl zout
Aspergeroom
- 500 g water
- 400 g asperges, in stukken (2-3 cm)
- 1 sjalot, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
Topping
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 1 snuifje zout
- 250 g mascarpone
- 150 g gerookte zalm, in plakjes gesneden
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1536 kJ / 367.1 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 454.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italiaanse brunch
1h 30min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Kip met 'mole verde' saus
Geen beoordelingen
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Popeye's power bowl met bramen
Geen beoordelingen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Gestoomde aardappelkroon
Geen beoordelingen
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Mini champignon pasteitjes
1 godz. 45 min
Vitello tonnato
13h