Compatibele versies
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Volkoren pizzadeeg
- 250 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl honing
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 150 g broodbloem
- 250 g volkoren tarwebloem
- 1 volle tl zout
Aspergeroom
- 500 g water
- 400 g asperges, in stukken (2-3 cm)
- 1 sjalot, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
Topping
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 1 snuifje zout
- 250 g mascarpone
- 150 g gerookte zalm, in plakjes gesneden
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1536 kJ / 367.1 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 454.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brood
3 Std.
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Boerenbrood
2 Std.
Roergebakken champignons
55 Min
Drijvende eilandjes
40 Min
Vloeibare karamel
25min