Apparaten en accessoires
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
8 stuks
Ingrediënten
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
454.8 mg
Eiwitten
13.3 g
Calorieën
1536 kJ /
367.1 kcal
Vetten
17.8 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraten
41.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salmorejo
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Gierst met kip en curry
35min
Guacamole
5min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9u. 20min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1u. 15min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Zweedse worteltaart
2u.