Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm

Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
8 stuks

Ingrediënten

Volkoren pizzadeeg
  • water
    250 g
  • verse gist
    5 g
  • honing
    1 tl
  • extra vergine olijfolie om in te vetten
  • broodbloem
    150 g
  • volkoren tarwebloem
    250 g
  • zout
    1 volle tl
Aspergeroom
  • water
    500 g
  • asperges in stukken (2-3 cm)
    400 g
  • sjalot gehalveerd
    1
  • verse peterseliebladeren
    3 takjes
  • extra vergine olijfolie
    40 g
  • zout
    1 snuifje
Topping
  • extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
  • zout
    1 snuifje
  • mascarpone
    250 g
  • gerookte zalm in plakjes gesneden
    150 g
  • vers gemalen zwarte peper
    1 - 2 snuifjes

Voeding per 1 stuk

Calorieën 367.1 kcal / 1536 kJ
Eiwitten 13.3 g
Vetten 17.8 g
Koolhydraten 41.6 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 7.1 g
Natrium 454.8 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...