Apparaten en accessoires
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
8 stuks
Ingrediënten
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
454.8 mg
Eiwitten
13.3 g
Calorieën
1536 kJ /
367.1 kcal
Vetten
17.8 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraten
41.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2u. 30min
Soba noodle mee goreng
40min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Suikervrij bananenbrood
1u. 15min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min