
Apparaten en accessoires
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
8 stuks
Ingrediënten
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Voeding per 1 stuk
Calorieën
367.1 kcal /
1536 kJ
Eiwitten
13.3 g
Vetten
17.8 g
Koolhydraten
41.6 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
7.1 g
Natrium
454.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Knolselder parmigiana
Geen beoordelingen
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Chili con carne
40min
Vier kazen flatbread om te delen
Geen beoordelingen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Dunne grissini
Geen beoordelingen
Romige Feta Dip
Geen beoordelingen
Butter Chicken
Geen beoordelingen