Apparaten en accessoires
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
8 stuks
Ingrediënten
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
454.8 mg
Eiwitten
13.3 g
Calorieën
1536 kJ /
367.1 kcal
Vetten
17.8 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraten
41.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45 Min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 Std. 5 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Brownies van zoete aardappel
1 Std.