
Apparaten en accessoires
Butternut 'Mac & Cheese'
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Macadamia-crumble
-
brood naar keuze2 sneetjes
-
macadamia noten1 el
-
verse tijmblaadjes2 takjes
Romige butternutsaus en pasta
-
butternut pompoen geschild, in stukken (ong. 2-3 cm)300 g
-
bruine ui (ong. 180 g), in vier gesneden1
-
teentjes knoflook2
-
huisgemaakte bouillonpasta (zie tips)2 tl
-
water700 g
-
voedingsgist (zie tips)2 el
-
citroensap1 el
-
droge pasta type macaroni (ei-vrij)250 g
-
broccoli in roosjes (ong. 2 cm)150 g
-
bevroren maïskorrels150 g
-
bevroren doperwtjes150 g
-
vegan kaas (Parmezaan), als garnering
Voeding per 1 portie
Calorieën
427.2 kcal /
1794.2 kJ
Eiwitten
20.3 g
Vetten
7.9 g
Koolhydraten
61.6 g
Vezels
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pulled barbecue jackfruit
25min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Linzenbrood
1u. 55min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1u.
Thaise pinda kip met kokosrijst
1u.
Enchiladas met rundvlees
30min
Chocolade Moelleux
15min