Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g lente-uien, in stukken (3 cm)
- 150 g selder, in stukken (3 cm)
- 150 g wortelen, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 300 g rode splitlinzen
- 3530 g water
- 60 g tomatenpuree
- 2 tl zout, en iets meer om te koken
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 200 g paneermeel
- bloem, om te bewerken
- 600 g tomatenblokjes uit blik
- 20 g witte balsamico azijn
- 2 tl suiker
- 50 g crème fraîche
- 500 g droge pasta, type spaghetti
- 60 g rode paprika, in driehoekjes gesneden (1 cm x 1 cm x 1 cm)
- 2 - 3 ontpitte zwarte olijven, in kleine stukken
- verse peterselie, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1989.4 kJ / 475.5 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 78.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 566.9 mg
Alternatieve recepten
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Geen beoordelingen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Brood van gierstmeel
2h 35min
Quinoakoekjes
1 Std.
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Brood met olijven
2 Std. 20 Min