Apparaten en accessoires
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
varkensvlees stukken, pezenvrij, zonder been in reepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken410 g
-
5 g rijstazijnShaoxing rijstwijn (optioneel)5 g
-
lichte sojasaus10 g
-
donkere sojasaus5 g
-
oestersaus10 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder1 tl
-
suiker1 tl
-
zout1 tl
-
zwarte azijn Chinkiang10 g
-
gemalen witte peper½ - 1 tl
-
shiitake, vers10 - 12
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
901.5 mg
Eiwitten
16.7 g
Calorieën
1962.4 kJ /
469 kcal
Vetten
19.1 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
56.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip garam masala
50min
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11u.
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Garnituur van courgette
30min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min
Rode Bieten Quiche met Feta
1u. 20min