
Apparaten en accessoires
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
varkensvlees stukken, pezenvrij, zonder been in reepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken410 g
-
Shaoxing rijstwijn (optioneel)5 g
-
lichte sojasaus10 g
-
donkere sojasaus5 g
-
oestersaus10 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder1 tl
-
suiker1 tl
-
zout1 tl
-
zwarte azijn Chinkiang10 g
-
gemalen witte peper½ - 1 tl
-
shiitake, vers10 - 12
Voeding per 1 portie
Calorieën
469 kcal /
1962.4 kJ
Eiwitten
16.7 g
Vetten
19.1 g
Koolhydraten
56.8 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
5.4 g
Natrium
901.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dadel curry dip
5min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Roergebakken champignons
55min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Aardbeien mille-feuille
5u.