Apparaten en accessoires
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
varkensvlees stukken, pezenvrij, zonder been in reepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken410 g
-
5 g rijstazijnShaoxing rijstwijn (optioneel)5 g
-
lichte sojasaus10 g
-
donkere sojasaus5 g
-
oestersaus10 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder1 tl
-
suiker1 tl
-
zout1 tl
-
zwarte azijn Chinkiang10 g
-
gemalen witte peper½ - 1 tl
-
shiitake, vers10 - 12
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
901.5 mg
Eiwitten
16.7 g
Calorieën
1962.4 kJ /
469 kcal
Vetten
19.1 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
56.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Naan (Hindoe brood)
2u.
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Drie soorten melk cake
2u.
Rundvlees Stroganoff
1u.
Zwarte spaghetti met garnalen
45min