Apparaten en accessoires
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
varkensvlees stukken, pezenvrij, zonder been in reepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken410 g
-
5 g rijstazijnShaoxing rijstwijn (optioneel)5 g
-
lichte sojasaus10 g
-
donkere sojasaus5 g
-
oestersaus10 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder1 tl
-
suiker1 tl
-
zout1 tl
-
zwarte azijn Chinkiang10 g
-
gemalen witte peper½ - 1 tl
-
shiitake, vers10 - 12
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
901.5 mg
Eiwitten
16.7 g
Calorieën
1962.4 kJ /
469 kcal
Vetten
19.1 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
56.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Enchiladas met rundvlees
30min
XXL kip pastei
1u. 55min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Kip tikka masala
1u. 10min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Familie kip galette
1u. 55min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min