Apparaten en accessoires
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
5990 kJ /
1336 kcal
Vetten
75 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
158 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 Std. 20 Min
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 Std. 30 Min
IJskroon van meringue en frambozen
4 Std. 10 Min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Appelpunch
30 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Coconut Dream
10 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min