Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beslag
- gezouten boter, zacht, om in te vetten
- 250 g suiker
- 250 g gezouten boter, zacht
- 250 g zelfrijzende bloem
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 1 snuifje zeezout
Fruitstoofpot en afwerking
- 4 perziken, gehalveerd, steen verwijderd
- 4 pruimen, gehalveerd, steen verwijderd
- 60 g suiker
- 20 g appelsap, alle soorten
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 158 g
- Vetten
- 75 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veelzijdige stevige soep
50 Min
Halloween-worstvingers
1 godz.
Rundergoulash met deegballetjes
1 godz. 30 min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 godz. 15 min
Skelethoofden
5h
Snelle chocolade amandel fudge
Geen beoordelingen
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45 min
Bessenjamtaart
2h 35 min
Chocoladecustard
1 godz. 20 min
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Rijstpudding
1 godz.