Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beslag
- gezouten boter, zacht, om in te vetten
- 250 g suiker
- 250 g gezouten boter, zacht
- 250 g zelfrijzende bloem
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 1 snuifje zeezout
Fruitstoofpot en afwerking
- 4 perziken, gehalveerd, steen verwijderd
- 4 pruimen, gehalveerd, steen verwijderd
- 60 g suiker
- 20 g appelsap, alle soorten
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 158 g
- Vetten
- 75 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili non Carne
1h
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Sous-vide peren met kaneel
2 godz. 5 min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Peergelei
Geen beoordelingen
Russische rode bietensalade
1h 10min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Lentetaart met yoghurt
5sa 15 dk
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Wortelsalade met sesamcrackers
1h