Apparaten en accessoires
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
5990 kJ /
1336 kcal
Vetten
75 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
158 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Geen beoordelingen
Zomerse pastasalade
30min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Taart van pindakaas en chocolade
1u. 20min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Aardbeienpudding
2u. 10min
Shakshuka
50min
Salade van gehakte groenten
10min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min