Apparaten en accessoires
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
5990 kJ /
1336 kcal
Vetten
75 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
158 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Pasta met crème van pistache
30min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Gebakken kaastaart
3u. 10min
Pompoenbrood
1u. 45min