
Apparaten en accessoires
Kimchi mac&cheese
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
Cheddar kaas in stukken gesneden250 g
-
water (zie variatie)1200 g
-
zout1 tl
-
droge pasta, type macaroni (zie tip)320 g
-
olie1 tl
-
groene ui groene en witte delen, in stukken gesneden100 g
-
knoflookteentjes3
-
gehakt vlees elke soort (bv. varkensvlees, rundvlees, kip of gemengd) (zie tip)300 - 500 g
-
olie20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
bloem20 g
-
melk250 g
-
kimchi sap (zie tip)100 g
-
misopasta25 g
-
sojasaus20 g
-
bruine suiker1 el
-
kimchi in stukken gesneden150 g
-
panko paneermeel om te bestrooien4 el
-
sesamzaad (optioneel) om te bestrooien
-
lente-ui gehakt, om te bestrooien
Voeding per 1 portie
Calorieën
692 kcal /
2895.3 kJ
Eiwitten
32.3 g
Vetten
38.5 g
Koolhydraten
53.6 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
16.8 g
Natrium
1193.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Funky Fusion
4 recepten
Benelux
Benelux