Apparaten en accessoires
Kimchi mac&cheese
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
Cheddar kaas in stukken gesneden250 g
-
water (zie variatie)1200 g
-
zout1 tl
-
320 g korte pasta, gedroogd, elk typedroge pasta, type macaroni (zie tip)320 g
-
olie1 tl
-
groene ui groene en witte delen, in stukken gesneden100 g
-
knoflookteentjes3
-
gehakt vlees elke soort (bv. varkensvlees, rundvlees, kip of gemengd) (zie tip)300 - 500 g
-
olie20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
bloem20 g
-
melk250 g
-
kimchi sap (zie tip)100 g
-
20 g Dijon mosterdmisopasta25 g
-
sojasaus20 g
-
bruine suiker1 el
-
kimchi in stukken gesneden150 g
-
panko paneermeel om te bestrooien4 el
-
sesamzaad (optioneel) om te bestrooien
-
lente-ui gehakt, om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1193.4 mg
Eiwitten
32.3 g
Calorieën
2895.3 kJ /
692 kcal
Vetten
38.5 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
16.8 g
Koolhydraten
53.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Funky Fusion
4 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 min
Pizza met parmaham en walnoten
28 godz.
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Brak ocen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 min
Temaki Sushi
Brak ocen
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 min
Cijfertaart
Brak ocen
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Hornazo
Brak ocen
Japanse Ramen Noedelsoep
1 godz. 40 min
Azteca taart
1 godz.
Omelet met gehakt
1 godz. 10 min