Apparaten en accessoires
Kimchi mac&cheese
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
Cheddar kaas in stukken gesneden250 g
-
water (zie variatie)1200 g
-
zout1 tl
-
320 g korte pasta, gedroogd, elk typedroge pasta, type macaroni (zie tip)320 g
-
olie1 tl
-
groene ui groene en witte delen, in stukken gesneden100 g
-
knoflookteentjes3
-
gehakt vlees elke soort (bv. varkensvlees, rundvlees, kip of gemengd) (zie tip)300 - 500 g
-
olie20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
bloem20 g
-
melk250 g
-
kimchi sap (zie tip)100 g
-
20 g Dijon mosterdmisopasta25 g
-
sojasaus20 g
-
bruine suiker1 el
-
kimchi in stukken gesneden150 g
-
panko paneermeel om te bestrooien4 el
-
sesamzaad (optioneel) om te bestrooien
-
lente-ui gehakt, om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1193.4 mg
Eiwitten
32.3 g
Calorieën
2895.3 kJ /
692 kcal
Vetten
38.5 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
16.8 g
Koolhydraten
53.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Funky Fusion
4 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Pizza met parmaham en walnoten
28u.
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Cijfertaart
Geen beoordelingen
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Hornazo
Geen beoordelingen
Japanse Ramen Noedelsoep
1u. 40min
Azteca taart
1u.
Omelet met gehakt
1u. 10min