Kimchi mac&cheese

Kimchi mac&cheese

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties

Ingrediënten

  • Cheddar kaas in stukken gesneden
    250 g
  • water (zie variatie)
    1200 g
  • zout
    1 tl
  • droge pasta, type macaroni (zie tip)
    320 g
    320 g korte pasta, gedroogd, elk type
  • olie
    1 tl
  • groene ui groene en witte delen, in stukken gesneden
    100 g
  • knoflookteentjes
    3
  • gehakt vlees elke soort (bv. varkensvlees, rundvlees, kip of gemengd) (zie tip)
    300 - 500 g
  • olie
    20 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
    20 g
  • bloem
    20 g
  • melk
    250 g
  • kimchi sap (zie tip)
    100 g
  • misopasta
    25 g
    20 g Dijon mosterd
  • sojasaus
    20 g
  • bruine suiker
    1 el
  • kimchi in stukken gesneden
    150 g
  • panko paneermeel om te bestrooien
    4 el
  • sesamzaad (optioneel) om te bestrooien
  • lente-ui gehakt, om te bestrooien

Voeding per 1 portie

Calorieën 692 kcal / 2895.3 kJ
Eiwitten 32.3 g
Vetten 38.5 g
Koolhydraten 53.6 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 16.8 g
Natrium 1193.4 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...