Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g tofoe, stevig, geperst (zie tips) en in blokjes gesneden (2,5 cm)
- 2 el maïsbloem
- 4 el tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 2 sjalotten, in helften gesneden
- 2 - 4 lange rode chilipepers, bijgesneden en in helften gesneden (ontpit indien gewenst)
- 5 knoflookteentjes
- 30 g sesamolie
- 50 g kokosbloesemsuiker
- 1 tl currypoeder
- 1000 g water, gefilterd
- 4 bossen paksoi, bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 bossen Chinese broccoli, bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)
- 200 g gedroogde noedels
- 2 el kokosolie om te bakken
- sesamzaad, om te serveren
- krokant gebakken sjalot, om te serveren
- 1 limoen, in partjes gesneden, om te serveren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2787 kJ / 663.6 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 14.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Noten bolognese
35 min
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Geen beoordelingen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 godz. 30 min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen