
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g tofoe, stevig geperst (zie tips) en in blokjes gesneden (2,5 cm)
- 2 el maïsbloem
- 4 el tamari saus glutenvrij (zie tips)
- 2 sjalotten in helften gesneden
- 2 - 4 lange rode chilipepers bijgesneden en in helften gesneden (ontpit indien gewenst)
- 5 knoflookteentjes
- 30 g sesamolie
- 50 g kokosbloesemsuiker
- 1 tl currypoeder
- 1000 g water, gefilterd
- 4 bossen paksoi bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 bossen Chinese broccoli bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)
- 200 g gedroogde noedels
- 2 el kokosolie om te bakken
- sesamzaad om te serveren
- krokant gebakken sjalot om te serveren
- 1 limoen in partjes gesneden, om te serveren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 663.6 kcal / 2787 kJ
- Eiwitten
- 30.4 g
- Vetten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vezels
- 14.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Stevige linzenchili
50min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Curry-wortelbrood
1u. 5min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Noten bolognese
35min