Apparaten en accessoires
Soba noodle mee goreng
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
tofoe, stevig geperst (zie tips) en in blokjes gesneden (2,5 cm)400 - 500 g
-
maïsbloem2 el
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)4 el
-
sjalotten in helften gesneden2
-
lange rode chilipepers bijgesneden en in helften gesneden (ontpit indien gewenst)2 - 4
-
knoflookteentjes5
-
sesamolie30 g
-
kokosbloesemsuiker50 g
-
currypoeder1 tl
-
water, gefilterd1000 g
-
paksoi bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)4 bossen
-
Chinese broccoli bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)2 bossen
-
gedroogde noedels200 g
-
kokosolie om te bakken2 el
-
sesamzaad om te serveren
-
krokant gebakken sjalot om te serveren
-
limoen in partjes gesneden, om te serveren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.4 g
Calorieën
2787 kJ /
663.6 kcal
Vetten
32.7 g
Vezels
14.5 g
Koolhydraten
55.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Stevige linzenchili
50min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Vegetarische hamburger
45min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Bloemkool korma
2u. 20min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Kokos Dahl
25min
Vegetarische chili
35min