
Apparaten en accessoires
Dim sum 'Sieuw mai'
Voorbereiding. 1u. 25min
Totaal 2u.
40 stuks
Ingrediënten
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (optioneel) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Voeding per 1 stuk
Calorieën
57 kcal /
240 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
3 g
Koolhydraten
4 g
Vezels
0.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
Geen beoordelingen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Geen beoordelingen
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Geode cake
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Halloween-worstvingers
1u.
Hornazo
Geen beoordelingen
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1u.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min