Apparaten en accessoires
Dim sum 'Sieuw mai'
Voorbereiding. 1u. 25min
Totaal 2u.
40 stuks
Ingrediënten
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (optioneel) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3 g
Calorieën
240 kJ /
57 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Limonade
5min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Mexicaanse kippensoep
40min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min