Apparaten en accessoires
Tarbot met salsasaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
tomaten gekonfijt150 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte olijven, ontpit30 g
-
verse rode peper (pikant)½
-
verse bieslook fijngesneden1 bos
-
olijfolie95 g
-
tomaat zonder pitjes, in blokjes1
-
water800 g
-
aardappelen in stukken600 g
-
tarbotfilets600 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36.8 g
Calorieën
2622 kJ /
627 kcal
Vetten
37.3 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
36.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde pesto broodjes
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Brood van gierstmeel
2u. 35min
Slasapje
Geen beoordelingen
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Gestoomde kip op zijn geheel
Geen beoordelingen