Apparaten en accessoires
Tarbot met salsasaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
tomaten gekonfijt150 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte olijven, ontpit30 g
-
verse rode peper (pikant)½
-
verse bieslook fijngesneden1 bos
-
olijfolie95 g
-
tomaat zonder pitjes, in blokjes1
-
water800 g
-
aardappelen in stukken600 g
-
tarbotfilets600 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36.8 g
Calorieën
2622 kJ /
627 kcal
Vetten
37.3 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
36.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Lamscurry
1u.
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
IJssandwich
Geen beoordelingen
Frambozen - limoensorbet
Geen beoordelingen
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min