Apparaten en accessoires
Tarbot met salsasaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
tomaten gekonfijt150 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte olijven, ontpit30 g
-
verse rode peper (pikant)½
-
verse bieslook fijngesneden1 bos
-
olijfolie95 g
-
tomaat zonder pitjes, in blokjes1
-
water800 g
-
aardappelen in stukken600 g
-
tarbotfilets600 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36.8 g
Calorieën
2622 kJ /
627 kcal
Vetten
37.3 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
36.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijstpap met tapioca
1u. 10min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Eendenlever
33u.
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Aardappel-preisoep
40min