Apparaten en accessoires
Japanse Ramen Noedelsoep
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
4 portie
Ingrediënten
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd400 g
-
teentjes knoflook3
-
Japanse sojasaus (of shoyu)60 g
-
sesamolie10 g
-
water2000 g
-
gedroogde noedels ramen375 g
-
jonge spinazie, vers100 g
-
kippenbouillon750 g
-
rijstazijn zwart1 tl
-
gember, vers wortel gesneden (3 mm)2 kleine stukjes
-
pikante paprikapoeder½ tl
-
eieren2
-
nori vellen (9 cm x 3,5 cm)12
-
zoete maïskorrel, uit blik4 eetlepels
-
lente-uien in dunne plakjes, voor de garnering2
-
geroosterd sesamzaad voor garnering2 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
1095.8 kcal /
4584.7 kJ
Eiwitten
29.9 g
Vetten
77.7 g
Koolhydraten
69.2 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
28.8 g
Natrium
2966.6 mg