Apparaten en accessoires
Japanse kip curry
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.8 g
Calorieën
1393 kJ /
333 kcal
Vetten
9.79 g
Vezels
11.35 g
Koolhydraten
29.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Fijngehakt rauw vlees
35min
Gehakte uien
5min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1u.
Pekingeend
45min
Steak Stroganoff
45min
Griekse varkensstoofpot
45min
Salade met kip en spelt
1u. 15min
Gestoomde kip op zijn geheel
Geen beoordelingen
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Vissticks met tomatensaus
50min