Japanse kip curry
TM5 TM6

Japanse kip curry

4.0 (5 beoordeling)

Ingrediënten

  • 30 g boter
  • 100 g uien, in stukken (2-3 cm)
  • 400 g kippenborstfilet, in blokjes (2-3 cm)
  • 200 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
  • 100 g wortelen, in schijfjes (1 cm)
  • 150 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
  • 500 g water
  • 100 g Japans curry blokje

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1393 kJ / 333 kcal
Eiwitten
30.8 g
Koolhydraten
29.2 g
Vetten
9.79 g
Vezels
11.35 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 84 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen