Apparaten en accessoires
Japanse kip curry
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.8 g
Calorieën
1393 kJ /
333 kcal
Vetten
9.79 g
Vezels
11.35 g
Koolhydraten
29.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cottage pie
1u. 10min
Pekingeend
45min
Aardappelgoulash
1u.
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Kip met romige groenten saus
50min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Noedelsoep
35min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min