Apparaten en accessoires
Japanse kip curry
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.8 g
Calorieën
1393 kJ /
333 kcal
Vetten
9.79 g
Vezels
11.35 g
Koolhydraten
29.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1u.
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1u.
Mediterrane kippenpastei
50min
Pekingeend
45min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Noedelsoep
35min