
Apparaten en accessoires
Japanse kip curry
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Calorieën
333 kcal /
1393 kJ
Eiwitten
30.8 g
Vetten
9.79 g
Koolhydraten
29.2 g
Vezels
11.35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lasagne bolognese
2u. 30min
Groene pepersaus
20min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Indische kippenburger
4u.
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Noedelsoep
35min
Mexicaanse kippensoep
40min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min