Apparaten en accessoires
Vegan red velvet cupcakes
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
12 stuks
Ingrediënten
Veganistisch roomkaasglazuur
-
rauwe cashewnoten 30 min. in heet water geweekt en uitgelekt200 g
-
suiker100 g
-
citroensap30 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
kokosroom (het romige deel van kokosmelk)100 g
-
veganistische margarine30 g
Veganistische cupcakes
-
amandelmelk250 g
-
witte azijn40 g
-
zout½ tl
-
suiker150 g
-
rode voedingskleurstof½ tl
-
zonnebloemolie120 g
-
bicarbonaat van sodium5 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bloem250 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
247.9 mg
Eiwitten
5.9 g
Calorieën
1642.1 kJ /
392.5 kcal
Vetten
22.8 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
43.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Geen beoordelingen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Bananen powerballs
15min
Hersenen cupcakes
1u. 40min
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Koekjes met chocopasta
1u. 40min
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Plakje marmercake met perzikvulling
Geen beoordelingen
Sojabolognese
40min
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min