Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes

Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
12 stuks

Ingrediënten

  • eieren gesplitst
    6
  • roomkaas
    250 g
  • olie
    80 g
  • Stevia poeder extract
    50 g
  • melk
    120 g
  • citroensap
    40 g
  • maïszetmeel
    100 g
  • kokend water
    2000 g

Voeding per 1 stuk

Calorieën 201.8 kcal / 844.4 kJ
Eiwitten 5.3 g
Vetten 16.7 g
Koolhydraten 12.3 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 5.5 g
Natrium 122.3 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...