Apparaten en accessoires
Drie kaas pides
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
olijfolie20 g
-
water150 g
-
suiker1 tl
-
gedroogde gist2 tl
-
bloem en iets meer om te bestuiven300 g
-
zout½ tl
Kaasvulling
-
verse munt enkel de bladeren8 takjes
-
Cheddar kaas in stukken (2-3 cm)80 g
-
mozzarella in stukken (2-3 cm)80 g
-
feta kaas verkruimeld130 g
Montage
-
eierdooier licht geklopt1
-
sesamzaad1 tl
-
eieren4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
973.5 mg
Eiwitten
33.1 g
Calorieën
2746.8 kJ /
654 kcal
Vetten
31.3 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
14.8 g
Koolhydraten
57.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Turkije
9 recepten
Benelux
Benelux
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Fatayer met kaas en munt
2u.
Harira
7u.
Citroen en yoghurt dessert
3u. 15min
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Batbout met kaas
30min
Minipizza’s
1u. 20min
Gozleme
1u. 40min
Kleverige toffeepuddings
Geen beoordelingen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min