Apparaten en accessoires
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Voorbereiding. 55min
Totaal 2u. 40min
36 stuk
Ingrediënten
-
rauwe scampi, gepeld20
-
water plus extra voor borstelen1000 gram
-
sushirijst goed afgespoeld250 g
-
rijstazijn plus 2 eetlepels om te borstelen2 eetlepel
-
suiker1 tl
-
zeezout1 tl
-
sriracha saus3 tl
-
mayonaise (kewpie)3 el
-
zonnebloemolie om te bakken
-
bloem140 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
mineraal water, bruisend260 g
-
nori vel4 vel
-
geroosterd sesamzaad2 el
-
verse jalapeñopepertjes in luciferstokjes gesneden2
-
komkommer in luciferstokjes gesneden, ontpit¼
-
avocado dun gesneden (2 mm)½
-
sojasaus om te dippen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
194 kJ /
46 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
5.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Roggebrood
Geen beoordelingen
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1u.
Bulgur en rode linzensoep
50min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Geen beoordelingen