Apparaten en accessoires
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Voorbereiding. 55min
Totaal 2u. 40min
36 stuk
Ingrediënten
-
rauwe scampi, gepeld20
-
water plus extra voor borstelen1000 gram
-
sushirijst goed afgespoeld250 g
-
rijstazijn plus 2 eetlepels om te borstelen2 eetlepel
-
suiker1 tl
-
zeezout1 tl
-
sriracha saus3 tl
-
mayonaise (kewpie)3 el
-
zonnebloemolie om te bakken
-
bloem140 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
mineraal water, bruisend260 g
-
nori vel4 vel
-
geroosterd sesamzaad2 el
-
verse jalapeñopepertjes in luciferstokjes gesneden2
-
komkommer in luciferstokjes gesneden, ontpit¼
-
avocado dun gesneden (2 mm)½
-
sojasaus om te dippen
Voeding per 1 stuk
Calorieën
46 kcal /
194 kJ
Eiwitten
1.2 g
Vetten
2 g
Koolhydraten
5.6 g