Apparaten en accessoires
Bulgur en rode linzensoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
boter in stukken30 g
-
rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1470 g
-
citroen in partjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15 g
Calorieën
1660 kJ /
396.5 kcal
Vetten
7.3 g
Vezels
10.6 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pindakaas Havermoutbal
Geen beoordelingen
Groentesandwiches
Geen beoordelingen
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Goulash van linzen en champignons
45min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Tajine van lam met abrikozen en honing
1u. 30min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Harira
7u.
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min