
Apparaten en accessoires
Bulgur en rode linzensoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
boter in stukken30 g
-
rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1470 g
-
citroen in partjes1
Voeding per 1 portie
Calorieën
396.5 kcal /
1660 kJ
Eiwitten
15 g
Vetten
7.3 g
Koolhydraten
38 g
Vezels
10.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolade-Sinaasappel Posset
Geen beoordelingen
Mojito
5min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Harira
7u.
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Burrito ontbijt
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Muntthee
25min