Apparaten en accessoires
Bulgur en rode linzensoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
boter in stukken30 g
-
rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1470 g
-
citroen in partjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15 g
Calorieën
1660 kJ /
396.5 kcal
Vetten
7.3 g
Vezels
10.6 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Harira
7u.
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Koken van bulgur
35min
Batbout met kaas
30min
Avocadosap met dadels
5min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min