Apparaten en accessoires
Bulgur en rode linzensoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
boter in stukken30 g
-
rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1470 g
-
citroen in partjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15 g
Calorieën
1660 kJ /
396.5 kcal
Vetten
7.3 g
Vezels
10.6 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Harira
7 Std.
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Vegan Bolognese
50 Min
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min