
Apparaten en accessoires
Sushi tacos
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 stuks
Ingrediënten
Nori taco schelpen
-
nori vellen5 - 6
-
mineraal water, bruisend80 g
-
bloem40 g
-
eiwit1
-
bicarbonaat van sodium¼ tl
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water1000 g
-
sushirijst200 g
-
rijstazijn witte3 el
-
suiker2 tl
-
zout1 tl
Avocado en wasabi-crème
-
lente-ui in stukken gesneden40 g
-
avocado in stukken gesneden1
-
vers geperst citroensap1 el
-
wasabipasta, kant en klaar2 tl
-
zout2 - 3 snuifjes
Pikante sriracha en mayo saus
-
ingemaakte gember uitgelekt, gehakt25 g
-
sriracha saus15 - 20 g
-
mayonaise50 g
-
suiker2 snuifjes
Montage
-
olie om te bakken
-
wakame zeewier (optioneel) voor het opdienen
-
sushi kwaliteit zalm in blokjes (2 cm)200 g
-
sesamzaad om te bestrooien
-
zalmei (optioneel) voor het opdienen
-
sesamzaad voor het opdienen
-
lente-ui gehakt, voor de garnering
Voeding per 1 stuk
Calorieën
323.9 kcal /
1355 kJ
Eiwitten
9.3 g
Vetten
14.9 g
Koolhydraten
37.8 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
2.5 g
Natrium
763.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Funky Fusion
4 recepten
Benelux
Benelux