Apparaten en accessoires
Sushi tacos
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 stuks
Ingrediënten
Nori taco schelpen
-
nori vellen5 - 6
-
mineraal water, bruisend80 g
-
40 g tempura beslag mixbloem40 g
-
eiwit1
-
bicarbonaat van sodium¼ tl
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water1000 g
-
sushirijst200 g
-
rijstazijn witte3 el
-
suiker2 tl
-
zout1 tl
Avocado en wasabi-crème
-
lente-ui in stukken gesneden40 g
-
avocado in stukken gesneden1
-
vers geperst citroensap1 el
-
wasabipasta, kant en klaar2 tl
-
zout2 - 3 snuifjes
Pikante sriracha en mayo saus
-
ingemaakte gember uitgelekt, gehakt25 g
-
sriracha saus15 - 20 g
-
mayonaise50 g
-
suiker2 snuifjes
Montage
-
olie om te bakken
-
groene soja bonen, verse, voor het opdienenwakame zeewier (optioneel) voor het opdienen
-
200 g sushirijst, in blokjes (2 cm)sushi kwaliteit zalm in blokjes (2 cm)200 g
-
sesamzaad om te bestrooien
-
zalmei (optioneel) voor het opdienen
-
sesamzaad voor het opdienen
-
lente-ui gehakt, voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
763.4 mg
Eiwitten
9.3 g
Calorieën
1355 kJ /
323.9 kcal
Vetten
14.9 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
37.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Funky Fusion
4 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Geen beoordelingen
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Fatayer met kaas en munt
2u.
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Gozleme
1u. 40min
Avocadosap met dadels
5min
Tunesische Chorba
45min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min