Apparaten en accessoires
Aardappelpuree en merguez
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (optioneel) om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1685.5 mg
Eiwitten
28.3 g
Calorieën
2523.2 kJ /
605 kcal
Vetten
32 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
18.3 g
Koolhydraten
48.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Speltbrood
Geen beoordelingen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1u.
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Geen beoordelingen
Geluksbal-raketspiezen
Geen beoordelingen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Gyoza met kip en knoflook
45min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Geen beoordelingen
Victoria biscuit gebak
1u. 10min