Apparaten en accessoires
Aardappelpuree en merguez
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (optioneel) om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1685.5 mg
Eiwitten
28.3 g
Calorieën
2523.2 kJ /
605 kcal
Vetten
32 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
18.3 g
Koolhydraten
48.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
IJs van Mango en Passievrucht
12u.
Groentesticks
Geen beoordelingen
Balletjes met dadels en noten
Geen beoordelingen
Cashew- en kokosmelk
10min
Kwarktaart in potjes
4u.
Volkorenbrood
Geen beoordelingen