Apparaten en accessoires
Aardappelpuree en merguez
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (optioneel) om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1685.5 mg
Eiwitten
28.3 g
Calorieën
2523.2 kJ /
605 kcal
Vetten
32 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
18.3 g
Koolhydraten
48.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Geen beoordelingen
Rijst met kip en champignons
30min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4u. 15min
Mochi's met sesamvulling
50min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2u.
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Geen beoordelingen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Drie soorten melk cake
2u.
Avocadosap met dadels
5min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1u.