Apparaten en accessoires
Aardappelpuree en merguez
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (optioneel) om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1685.5 mg
Eiwitten
28.3 g
Calorieën
2523.2 kJ /
605 kcal
Vetten
32 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
18.3 g
Koolhydraten
48.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Knapperig brood
Brak ocen
Speltbrood
Brak ocen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Brak ocen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 godz.
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Brak ocen
Geluksbal-raketspiezen
Brak ocen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Brak ocen
Gyoza met kip en knoflook
45 min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Brak ocen
Victoria biscuit gebak
1 godz. 10 min