
Apparaten en accessoires
Tajine van lam met abrikozen en honing
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
uien doormidden gesneden400 g
-
wortelen geschild en in stukken200 g
-
olijfolie20 g
-
lamsschouder, ontbeend in stukken (4-5 cm)500 g
-
gemalen gember1 tl
-
kaneel½ tl
-
saffraan, gemalen2 snuifjes
-
citroen½
-
honing70 g
-
gemalen komijn½ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
griesmeel400 g
-
olijfolie2 el
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
water
-
gedroogde abrikozen, ontpit100 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
koriander fijngehakt15 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
950 kcal /
3974 kJ
Eiwitten
44 g
Vetten
30 g
Koolhydraten
125 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux