Apparaten en accessoires
Tajine van lam met abrikozen en honing
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
uien doormidden gesneden400 g
-
wortelen geschild en in stukken200 g
-
olijfolie20 g
-
gemalen gember1 tl
-
kaneel½ tl
-
1 tl gedroogde gemalen kurkumasaffraan, gemalen2 snuifjes
-
citroen½
-
honing70 g
-
gemalen komijn½ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
olijfolie2 el
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
griesmeel400 g
-
water
-
lamsschouder, ontbeend in stukken (4-5 cm)500 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit100 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
koriander fijngehakt15 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
44 g
Calorieën
3974 kJ /
950 kcal
Vetten
30 g
Koolhydraten
125 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Pas d’évaluation
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Batbout met kaas
30min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min