Apparaten en accessoires
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 35min
4 porties
Ingrediënten
-
100 g lente-uitjes, gehalveerduien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
rode peper zaadlijsten verwijderd1
-
peterselie enkel de blaadjes30 g
-
koriander enkel de blaadjes30 g
-
olijfolie60 g
-
citroen enkel het sap1
-
fijn zout1 tl
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in 4 stukken600 g
-
verse muntblaadjes enkel de blaadjes30 g
-
wortelen in stukken180 g
-
rapen in stukken100 g
-
aardappelen in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
gekonfijte citroen in 4 stukken (zie tip)1
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
gemalen komijn1 tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
kaneel1 snuifje
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
water550 g
-
verse muntblaadjes
-
verse korianderbladeren
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
34 g
Calorieën
1619 kJ /
387 kcal
Vetten
21 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min
Nasi Goreng
40min
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
Tempé
48u.
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Arabische kip met couscous
45min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Gozleme
1u. 40min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Couscous met lam en groenten
50min