
Apparaten en accessoires
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 35min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
rode peper zaadlijsten verwijderd1
-
peterselie enkel de blaadjes30 g
-
koriander enkel de blaadjes30 g
-
olijfolie60 g
-
citroen enkel het sap1
-
fijn zout1 tl
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in 4 stukken600 g
-
verse muntblaadjes enkel de blaadjes30 g
-
wortelen in stukken180 g
-
rapen in stukken100 g
-
aardappelen in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
gekonfijte citroen in 4 stukken (zie tip)1
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
gemalen komijn1 tl
-
gedroogd gemalen kurkuma1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
kaneel1 snuifje
-
water550 g
-
verse muntblaadjes
-
verse korianderbladeren
Voeding per 1 portie
Calorieën
387 kcal /
1619 kJ
Eiwitten
34 g
Vetten
21 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux