
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g uien, gehalveerd
of 100 g lente-uitjes, in stukken - 2 teentjes knoflook
- 10 g verse gember, in dunne plakjes
- 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd
- 30 g peterselie, enkel de blaadjes
- 30 g koriander, enkel de blaadjes
- 60 g olijfolie
- 1 citroen, enkel het sap
- 1 tl fijn zout
- 600 g zeeduivel filet, zonder vel, graatloos, in 4 stukken
- 30 g verse muntblaadjes, enkel de blaadjes
- 180 g wortelen, in stukken
- 100 g rapen, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken (3 x 3 cm)
- 1 gekonfijte citroen, in 4 stukken (zie tip)
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gedroogd gemalen kurkuma
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 1 snuifje kaneel
- 550 g water
- verse muntblaadjes
- verse korianderbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Muntthee
25min
Harira
7u.
Lamscurry
1u.
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
45min
Haver horchata
Geen beoordelingen
10min
Mochi's met sesamvulling
Geen beoordelingen
50min
Vanillesiroop
Geen beoordelingen
30min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
Geen beoordelingen
1u.
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
1u.
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
1u. 10min