
Apparaten en accessoires
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 35min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
rode peper zaadlijsten verwijderd1
-
peterselie enkel de blaadjes30 g
-
koriander enkel de blaadjes30 g
-
olijfolie60 g
-
citroen enkel het sap1
-
fijn zout1 tl
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in 4 stukken600 g
-
verse muntblaadjes enkel de blaadjes30 g
-
wortelen in stukken180 g
-
rapen in stukken100 g
-
aardappelen in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
gekonfijte citroen in 4 stukken (zie tip)1
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
gemalen komijn1 tl
-
gedroogd gemalen kurkuma1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
kaneel1 snuifje
-
water550 g
-
verse muntblaadjes
-
verse korianderbladeren
Voeding per 1 portie
Calorieën
387 kcal /
1619 kJ
Eiwitten
34 g
Vetten
21 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Gazellehoorns
1u.
Kip met citroen
50min
Antioxidantenboost
10min
Rode bietensap
10min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Groene bron
10min
Ezogelin Soep
1u. 5min