
Apparaten en accessoires
Kip katsu curry met rijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
4 porties
Ingrediënten
Gestoomde rijst
-
water1000 g
-
zout1 tl
-
korte korrel rijst350 g
Kip katsu curry
-
olie plus extra voor het bakken15 g
-
knoflookteentjes5
-
uien in grote stukken gesneden (2 cm)120 g
-
wortelen in plakjes gesneden (1 cm)200 g
-
currypoeder1 ½ el
-
bloem145 g
-
kippenbouillon (zie tip)500 g
-
bruine suiker20 g
-
Japanse sojasaus (of shoyu)15 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
zout¼ tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
eieren, medium (53-63 g) opgeklopt2
-
panko paneermeel160 g
-
kippenborstfilets (ca. 180 g per stuk)4
Voeding per 1 portie
Calorieën
972.2 kcal /
4067.5 kJ
Eiwitten
59.5 g
Vetten
14.7 g
Koolhydraten
145.4 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
1192.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux