Apparaten en accessoires
Kip katsu curry met rijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
4 porties
Ingrediënten
Gestoomde rijst
-
water1000 g
-
zout1 tl
-
350 g sushirijstkorte korrel rijst350 g
Kip katsu curry
-
olie plus extra voor het bakken15 g
-
knoflookteentjes5
-
uien in grote stukken gesneden (2 cm)120 g
-
wortelen in plakjes gesneden (1 cm)200 g
-
currypoeder1 ½ el
-
bloem145 g
-
kippenbouillon (zie tip)500 g
-
bruine suiker20 g
-
Japanse sojasaus (of shoyu)15 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
zout¼ tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
eieren, medium (53-63 g) opgeklopt2
-
panko paneermeel160 g
-
kippenborstfilets (ca. 180 g per stuk)4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1192.3 mg
Eiwitten
59.5 g
Calorieën
4067.5 kJ /
972.2 kcal
Vetten
14.7 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
145.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Paëlla
50min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Gekruide lamstaart
40min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Aromatische kipcurry
1u.
Vegetarische chili
35min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min