Apparaten en accessoires
Shakshuka
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
karwijzaad2 theelepels
-
gerookte paprikapoeder1 theelepel
-
komijnzaad of ¾ theelepel gemalen komijnzaad2 theelepels
-
gedroogde gemalen kurkuma½ theelepel
-
gedroogde oregano½ theelepel
-
zeezout1 ½ theelepel
-
gemalen zwarte peper1 theelepel
-
knoflookteentjes3
-
lange rode chilipeper ontpit indien gewenst½ - 1
-
gele ui (ongeveer 150 g), in helften gesneden1
-
olijfolie40 g
-
tomatenblokjes uit blik (2 blikjes)800 g
-
tomatenpuree30 g
-
honing20 g
-
rode wijnazijn of appelciderazijn20 g
-
salade bladeren (bijv. boerenkool, snijbiet of spinazie), grof gescheurd30 g
-
verse basilicumbladeren grof gescheurd, naar smaak3 - 4
-
eieren8
-
feta kaas verkruimeld80 - 100 g
-
knapperig brood om te serveren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1615.4 mg
Eiwitten
26 g
Calorieën
2002 kJ /
477 kcal
Vetten
28 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
9.2 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Tunesische Chorba
45min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Linzenbrood
1u. 55min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min